18 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

tercümana gerek yok türkçemizi düzgün kullanalım yeter
ayrıca bölüm yorumu konuusndaki mesajlarımızla çelişmeyelim
Tercümanlık yapmadım ki sadece yanlış anlaşılmayı düzelttim. Ayrıca dün akşam dizi başlamadan Sevdaluk bu hafta düşecek demiştim zaten. Muhteşem Yüzyıl da düşmüş hem de AB grubunda epey sert düşmüş ama bu da bölümün sönük olmasıyla alakalı bunu görmemek için kör olmak lazım izlemeye gerek yok yani.

pis yediliyle bir bile tutulamaz. son zamanlarda iyice düşmüştü pis..
Haftaya yükselirse de bakalım aynı yorumu yapacaklar mı

o bi kişi yapar bence

[ne senin yorumunu ne de sevdaluk u kastetmiştim ama neyse

ya sen demiyomuydun bu dizi my yi geçicek zirvede olacak şu an total 5 ab 4 alıyo my iki katından fazla ve hala haftayı bekleyin diyosun biz gördük göreceğimizi

Final Bölümü'nün çekimlerine başlıyoruz. Yeni Yıla kalmadan Sevdaluk Final yapacak.

Son düzenleme:
ya sen demiyomuydun bu dizi my yi geçicek zirvede olacak şu an total 5 ab 4 alıyo my iki katından fazla ve hala haftayı bekleyin diyosun biz gördük göreceğimizi
Diyorum hala da diyorum dunku bolum dolu dolu bir bolum olsaydi fark epey kapanirdi cunku yuzyilda dustu.

Hıyanet Sarmalı Totalde 0,47 ab'de ise 0,6 lık düşüş yaşamış

Uyyyy hamsi yermusun da düşüş yaşamış.

Şaka bir yana Sevdalukun düşeceğini tahmin etmemiştim ben sabit kalır diye tahmin ettim. Ama düşmüş. @beyazsoy dediğim gibi total dizisi oldu. Sen sürekli A/B olacak falan diyordun.

izledikten sonra Total ağırlıklı olmuş dedim sana geçen haftayı unuttun sanırım o ama ab si beklediğimden düşük çıkmış gündemin etkisi var sanırım tüm dizilerde düşüş var. dizi daha da düşer sanırım ikinci bölüm ilk bölümle yakından uzaktan ilişkisi yok. ilk bölüme yuklenmisler sanırım geçen hafta zaten konusunun Klişe olduğunu yazmıştım. iyi olaylar ve espiri yoksa dizi tutunamaz

Sen dedin A/B oyunculuğun hakkını her zaman verir diye. O yüzden dedim.