boş günde olsa ekranda tek kalsa bile tutmayacak işler vardır aşk maşk vidan micdan bunları ekranda tek bırak yine tutmazlarAga Sevdaluk'u 1 DK kadar hiç izledin mi. Hadi onu geçtim madem boş gün Kanal D 2 tane Dizi başlattı 2'si de tutmadı ya.
Ne zaman reklams girdi ki sevdaluk ?21:41 reklam dönüşü.
çok haklısınGünün gizli kralı merhamet 22 dk sonra kanal D'de!
3 dakika reklam verdi.Ne zaman reklams girdi ki sevdaluk ?
izledim 30 saniye laf yapmaYav ne biliyorsun izlemediğin bir dizi hakkında atıp tutma.
He 30 saniye de karar verdin diziye.izledim 30 saniye laf yapma
Kesinlikle, çok hoş içe sinen bi senaryosu var. Oyunculuklar ve kadroda şahaneçok haklısınforum`da dizi`yle ilgili yorumlar çok az oluyor ama dizi çok başarılı ilerliyor geçen hafta 6.5 almıştı 😉
Tns farklı gelebilir belki belli olmaz. Belki AB yüksektir.Özet verselerdi direk 7 Reyting ile başlardı Sevdaluk hatta geçen haftada ki gibi 8'lere çıkardı ama direk hele ki Maçın en heyecanlı yerinde başlatmaları akıl mantık işi değil yarın maalesef ki düşüş yaşar Sevdaluk.
sabahtan akşama kadar aralıksız reklam yapsa saklı kalan tutmaz 3 dk da mı tutacak aga yapmaShow bence bu firsati degerlendiri girdigi 3 dk arada sakli kalanin reklamini yapmaliydi
He hemen peşin hüküm verdi yarın 2 reyting alırsa öpsün başına koysun dimi.Sbt'e şimdiden bu farkı koyduysa Sevdaluk'a işi zor bu dizinin.Hiç şüphesiz Diğerlerinin akıbetine benzeyecek sonu.
Yüzyılıma bir tek Pis Yedili dayanıyor.@mrt-06
3.5 reytingle 22.olmuş ne başarısıçok haklısınforum`da dizi`yle ilgili yorumlar çok az oluyor ama dizi çok başarılı ilerliyor geçen hafta 6.5 almıştı 😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?