18 - 24 Ocak 2016 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Etiketlenince sasirdim, kac mesaj yazdimda listeye girdim diye düsündüm. 1 Mesajla 80. siraya yerlesmisim, bundan sonraki hedef ilk 50 icerisine girmek :D

Beni de listeye sokabilmek için ilk 26+'yı listeye soktuğun için kocaman gönlü olan @mrt-06'ya teşekkürlerimi sunarım.:love1:

Survivorun etkileri baslamis bende bundan sonra hep girerim bu listeye ve üst sıralara da cıkarim yani :D

2 mesajla listeye girmişim gurur duydum. :pala: Zamanında kaba tabirle hayvan gibi mesaj yazıp listeye giremediğimi bilirim. :D

Biraz düşüş yaşamışız ama listeye bakınca birçok kişi düşüş yaşamış:) bu arada baya kapsamlı bir liste olmuş emeğine salık @mrt-06:)

Daha yeni gördüm :D @xemrexxx @mrt-06 yerine beni etiketler:D bu arada insan hayırlı olsun der:D . @destere bile az kalsın hayırlı olsun diyecekti:D
Hayırlı olsun ara verdiğim zamana denk gelmiş bu nick değişikliğin kusura bakma. :D Bu tablo geçen haftanın olduğu için sistemde eski nickin gözüküyor bu hafta Since2011 olarak çıkacaktır. :D Ama AlemTo'yu da özleyeceğiz. :A