Senin bir alt sürümünde olur onada razıyız.hiçbiri yerimi dolduramaz
Senin bir alt sürümünde olur onada razıyız.hiçbiri yerimi dolduramaz
Şaşırmadım, ama kendi nickimi ilk mesajda etiketli görünce şaşırdımListeyi biraz geniş almışım. Neyse bu haftalık böyle olsun @Amoureux etiket gelince şaşıracaksın büyük ihtimalle.
Sistemde öyle gözüküyor, geçen haftanın verileri ya.
Rica ederim Forumdashcım, ne demek.Beni de listeye sokabilmek için ilk 26+'yı listeye soktuğun için kocaman gönlü olan @mrt-06'ya teşekkürlerimi sunarım.
Ben de şoktayım )
hiçbiri yerimi dolduramaz
Ne yapayım çeneme mukayet olamıyorumbiraz foruma seyrek gir? böylede hiç olmuyor ortalığı mesajla doldurmuşsun )
soğuktan sanırım konuşacak durumda değiliz bahara doğru çenemiz açılır tüm forumcak ?Biraz düşüş yaşamışız ama listeye bakınca birçok kişi düşüş yaşamış bu arada baya kapsamlı bir liste olmuş emeğine salık @mrt-06
Az yavaş git de 50 bininci mesajı birlikte yazak.soğuktan sanırım konuşacak durumda değiliz bahara doğru çenemiz açılır tüm forumcak ?
Hayırlı olsun ara verdiğim zamana denk gelmiş bu nick değişikliğin kusura bakma. Bu tablo geçen haftanın olduğu için sistemde eski nickin gözüküyor bu hafta Since2011 olarak çıkacaktır. Ama AlemTo'yu da özleyeceğiz.
Eyvallah sağolasınHayırlı olsun ara verdiğim zamana denk gelmiş bu nick değişikliğin kusura bakma. Bu tablo geçen haftanın olduğu için sistemde eski nickin gözüküyor bu hafta Since2011 olarak çıkacaktır. Ama AlemTo'yu da özleyeceğiz.