Listeyi biraz geniş almışım.Neyse bu haftalık böyle olsun @Amoureux etiket gelince şaşıracaksın büyük ihtimalle.
Sistemde öyle gözüküyor, geçen haftanın verileri ya.
destere sen de düşüştesin sanki? Eskiden 2000 mesajı geçtiğini hatırlarım.
Mustafa en son bu mesaj enlerinden ne zaman bildirim gelmişti?Liste geniş olunca haliyle ben de dahil olmuşum
destere sen de düşüştesin sanki? Eskiden 2000 mesajı geçtiğini hatırlarım.
Mustafa en son bu mesaj enlerinden ne zaman bildirim gelmişti?
1.5 yıl olmuştur muhtemelendestere sen de düşüştesin sanki? Eskiden 2000 mesajı geçtiğini hatırlarım.
Mustafa en son bu mesaj enlerinden ne zaman bildirim gelmişti?
En son gezi eylemleri sırasında atağa kalkmıştın o zamanlar çok yazıyordun, doğru 1.5yıl olmuştur.1.5 yıl olmuştur muhtemelen
Geçmiş olsun, bu aralar herkes hastalanıyor.beni bu hafta grip mahfetti düşüşüm ondandır yoksa en azından 200 mesaj garantiydi
ayyy yaşlandım vlla emekliye ayrılırım ben yakında en iyisi @destere @xemrexxx @Harunnn60bu ay coşmuşum
@xemrexxx topacı 600 mesajla birinci olmuş ?? hey gidi günler zamanında 600 mesaj yazanı kapıdan içeri koymuyorduk)
@Çiğdem- de performansını kaybetmiş gün aşırı uğruyor kiminle kırıştırıyorsa reel hayatta belli değil
@sürgünüm de de aşırı düşüş var tabi yaşlılık onunkisi özellikle kışın romatizma ağrısı şu ağrı bu ağrı derken bastonun ucuyla klavyeyi anca bu kadar çalıştırıyor
hahah ayy sanane sennn hesap veriyormusun her yaptığınıhadi şimdi gerçekleri açıkla? sen arada bir kayboluyon kiminle nereye gidiyon yaşlılığı bahane etme bu saatte penceredenmi kaçıyorsun dışarı napıyosun)
Aman sende gidersen forumda kız kalmayacak.
hiçbiri yerimi dolduramazAman sende gidersen forumda kız kalmayacak.Yok mu Giresundan kızlar filan gelsinler foruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?