18 - 24 Ocak 2016 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,747
Puanı
1,061

bu ay coşmuşum :)
@xemrexxx topacı 600 mesajla birinci olmuş ?? hey gidi günler zamanında 600 mesaj yazanı kapıdan içeri koymuyorduk :))
@Çiğdem- de performansını kaybetmiş gün aşırı uğruyor kiminle kırıştırıyorsa reel hayatta belli değil :)
@sürgünüm de de aşırı düşüş var tabi yaşlılık onunkisi özellikle kışın romatizma ağrısı şu ağrı bu ağrı derken bastonun ucuyla klavyeyi anca bu kadar çalıştırıyor :)

destere sen de düşüştesin sanki? Eskiden 2000 mesajı geçtiğini hatırlarım. :A

Mustafa en son bu mesaj enlerinden ne zaman bildirim gelmişti? :A

beni bu hafta grip mahfetti düşüşüm ondandır yoksa en azından 200 mesaj garantiydi :)

@EFE UYSAL gördün mü geçen hafta ikinci olmam milletin daha az mesaj yazmasından kaynaklanmıştı. Yoksa ben her hafta aşağı yukarı bu kadar yazıyorum.

Geçen haftaya göre yükselmişim. :)

alt sıralarda arıyorum deminden beri kendimi bulamadım bi türlü 5. olmuşum şooook. 😱

bu ay coşmuşum :)
@xemrexxx topacı 600 mesajla birinci olmuş ?? hey gidi günler zamanında 600 mesaj yazanı kapıdan içeri koymuyorduk :))
@Çiğdem- de performansını kaybetmiş gün aşırı uğruyor kiminle kırıştırıyorsa reel hayatta belli değil :)
@sürgünüm de de aşırı düşüş var tabi yaşlılık onunkisi özellikle kışın romatizma ağrısı şu ağrı bu ağrı derken bastonun ucuyla klavyeyi anca bu kadar çalıştırıyor :)
ayyy yaşlandım vlla emekliye ayrılırım ben yakında en iyisi @destere @xemrexxx @Harunnn60 :F:F:F