18 - 24 Mayıs 2013 Haftalık Reytingler Belli Oldu

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
37,743
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

Yakamoz-Asi
tarafı</SPAN>ndan haz</SPAN>ı</SPAN>rlanan ve Cumartesi - Cuma (18-24 May</SPAN>ı</SPAN>s 2013) haftas</SPAN>ı</SPAN> olarak belirlenen haftada Kurtlar Vadisi Pusu ve Karaday</SPAN>ı</SPAN> haftay</SPAN>ı</SPAN> lider tamamland</SPAN>ı</SPAN>.

Toplamda 43 dizinin ekrana geldi</SPAN>ğ</SPAN>i haftam</SPAN>ı</SPAN>zda TOTAL'de Kurtlar Vadisi Pusu 11.18 Reyting ile birinci oldu. Dizi böylece 10 reytingi geçebilen tek dizi oldu.

Karaday</SPAN>ı</SPAN>'n</SPAN>ı</SPAN>n 9.60 reyting ile ikinci olduğu ama geçen haftaya göre büyük
düşüş yaşadığ</SPAN>ı</SPAN></SPAN> haftada Muhte</SPAN>ş</SPAN>em Yüzy</SPAN>ı</SPAN>l yayı</SPAN>nlanmadı</SPAN> ve üçüncülüğ</SPAN>ü Öyle Bir Geçer Zaman Ki 7.61 reyting ile kaptı</SPAN>. TOTAL'de en dikkat çeken dizi ise Karagül oldu. Dizi çok az farkla dördüncülüğe kadar yükseldi!

AB'de ise Karaday</SPAN>ı</SPAN> rakiplerine büyük fark atarak 10.88 reyting ile ard ardı</SPAN>na üç</SPAN>üncü kez liderli</SPAN>ğ</SPAN>ini sürdürdü. Dizi ayrı</SPAN>ca 9 reytingi geç</SPAN>ebilen tek dizi oldu.

Muhte
</SPAN>ş</SPAN>em Yüzy</SPAN>ı</SPAN>l'ı</SPAN>n yayı</SPAN>nlanmadığı</SPAN> haftada geç</SPAN>en hafta üç</SPAN>üncü olan Intikam bu hafta ikinciliğe yükseldi. Kurtlar Vadisi Pusu ise vasat ge</SPAN>ç</SPAN>en bir bölümün ard</SPAN>ı</SPAN>ndan 8.28 reyting ile haftan</SPAN>ı</SPAN>n en </SPAN>ç</SPAN>ok izlenen ü</SPAN>ç</SPAN>üncü AB dizisi oldu. Öyle Bir Geç</SPAN>er Zaman Ki kı</SPAN>lpayı</SPAN> dördüncü oldu.

TOP10 s</SPAN>ı</SPAN>ralamas</SPAN>ı</SPAN>nda ise TOTAL'de Atv 3, Kanal D 4 ve Fox TV, Samanyolu TV ile Star TV birer dizisi ile yer ald</SPAN>ı</SPAN>. Ilk 10 arası</SPAN>nda 3 tane Cuma dizisi olması</SPAN> dikkat çekti.</SPAN></SPAN>

AB'de ise Kanal D 6 dizisi ile TOP10'da yer al
</SPAN>ı</SPAN>rken, Atv 2, Fox TV ile TRT1 birer dizisi ile yerini ald</SPAN>ı</SPAN>. Star TV böylece AB'de ilk 10 arası</SPAN>nda yer alamadı</SPAN>! TOTAL'de ilk 10 aras</SPAN>ı</SPAN>nda yer alan 4 dizi, AB'de ilk 10 arası</SPAN>na giremedi. Bunlar Dila Hanı</SPAN>m, Benim I</SPAN>ç</SPAN>in Üzülme, Arka Sokaklar ve Şefkat Tepe oldu.

7kleOtMhIgoa6YuD5MCLRNZy.jpg

I</SPAN>ş</SPAN>te Yakamoz-Asi taraf</SPAN>ı</SPAN>ndan haz</SPAN>ı</SPAN>rlanan haftal</SPAN>ı</SPAN>k s</SPAN>ı</SPAN>ralamam</SPAN>ı</SPAN>z;

TOTAL ORANLARI

AB ORANLARI

</SPAN>

Öbgzk çok iyi gitmiş bu hafta. O kadar büyük oyuncu kaybetmesine rağmen, o kadar rakibe rağmen hala bu oranları alıyosa üstelik tns'de , demek ki o eski aldığı rekor reytingleri sonuna kadar alıyomuş:)

Öbgzk totelde , intikam ab'de kanalının en çok izlenen yapımları :)

vadi bu bölüme rağmen süper oranlarla 10 reytingi geçen tek dizi ve her zamanki gibi zirvede helal olsun

karadayı gine herzamanki gibi kalitesini konuşturup ab grubunda rakiplerine göz dağı vererek 1 olmuş kalitesini ekranlara yanıstmış totalde 2 olarak başarılı olmuş vadi totalde başarılı giderek 1 olmuş tebrikler

Karagül ve FOX'a büyük tebrikler, tabloda 4.sıraya kadar geldiler! :)

Yine Türkiye nin en fazla izlenen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu!

Iki grubtada ilk 5 e giren dizileri tebrik ediyorum...

Karadayı'ma Beren'ime ve diğer tüm izlediğim yapımlara kocaman tebrikler :U

karadayı iyi gitmiş :)
intikam ab de çok iyi totalde artar
öbgz fianle doğru artar
dizilerde genel düşüş var :)

A/B'de Kanal D yine 6 dizisiyle ilk 10'da yer almış.

Tatar Ramazan iki grupta da 11. olmuş, kalan 4 bölümde ilk 10'a girer umarım.

Pis Yedili de yayınlanmayınca Aşk Emek İster iki grupta da Show'un en çok izlenen dizisi olmuş.

Vadinin bu bölümü durgundu ve ben izleyemedim.İzleseydim +1 reyting gelirdi aynı şekil Huzur Sokağı için de geçerle.Tebrikler Kurtlar Vadisi Pusu.Ellerine sağlık aga.:)