Forum da boş reyting listesi elimde bir telefon olmayan reytingleri arıyoruuum
İrem Derici bensiz yapamazsın
İrem Derici bensiz yapamazsın
Benim buna pek inanasım gelmedi nedense ya.
Fancıklar yine kafalarında bir şeyler kurmuşlar.
Benim deBenim buna pek inanasım gelmedi nedense ya.
Aynen . Peki benim Fancıkları başka birşey gibi okumamFancıklar yine kafalarında bir şeyler kurmuşlar.
Hepsine tek yazardım da uğraşmaya değmezFancıklar yine kafalarında bir şeyler kurmuşlar.
Hayal dünyasında yaşamaya devam.
Şoklardayım, demin mesajımı falan sildim.
Öncedende mi konuşuluyordu? 😱Artık reytinglerle oynanmasın bu iddia Twitter'da çok konuşuluyor! @slhttnmtl
Burada haddini bilmese gereken ben miyim?Zaten siz inanın diye değil şaka olsun diye yaptım haddinizi bilin.
Özellikle bu yıl çok!Öncedende mi konuşuluyordu? 😱
Bak canım öncelikle haddini senin bilmen lazım ayrıca bizlere haddimizi bildirecek son kişi sen olmalısın bence! Güzel şaka çocuk bile inanmaz.Zaten siz inanın diye değil şaka olsun diye yaptım haddinizi bilin.
Uzun zaman sonra bugün Mucize Doktor fanlarından duydum. Onlara da pek inanmadım, takıntılı fanlar da biraz.Özellikle bu yıl çok!
Dün en iyi bölümdü eski aşk geri döndü en az 8.15 almazsak pes derim! Çok pes!Uzun zaman sonra bugün Mucize Doktor fanlarından duydum. Onlara da pek inanmadım, takıntılı fanlar da biraz.
Geçen haftaki oranları yakınsa almıştır herhalde.Dün en iyi bölümdü eski aşk geri döndü en az 8.15 almazsak pes derim! Çok pes!