Tarlabaşı güllerine inat İPEK TEKİNSüpersinKudurtucu mode on
Tarlabaşı güllerine inat İPEK TEKİNSüpersinKudurtucu mode on
Aşko ben bölümleri youtubedan takip ediyordum çat diye kaldırdılar ortada kaldımHekimoğlu??? 😱 😱
Tamam Youtube'dan kalkması kötü bir şey de bunun için de gül gibi dizi bırakılmaz ki.Aşko ben bölümleri youtubedan takip ediyordum çat diye kaldırdılar ortada kaldım
Hem asalet, hem tatlılık.Tarlabaşı güllerine inat İPEK TEKİN
Bıraktım illaki izlerim, en kötü yaz geliyor rahat rahat izlerimTamam Youtube'dan kalkması kötü bir şey de bunun için de gül gibi dizi bırakılmaz ki.
Aşko ben bölümleri youtubedan takip ediyordum çat diye kaldırdılar ortada kaldım
Kanal D'nin sitesi gayet iyi.Tamam Youtube'dan kalkması kötü bir şey de bunun için de gül gibi dizi bırakılmaz ki.
Çökmekte gayet başarılı doğru söylüyorsunKanal D'nin sitesi gayet iyi.
Hala ilkel şekilde 6-7 parçaya bölmese belki.Kanal D'nin sitesi gayet iyi.
Ben niye hiç sıkıntı yaşamadım pekiÇökmekte gayet başarılı doğru söylüyorsun
Bütün dertler beni bulur genelde, hiç şaşırmadımBen niye hiç sıkıntı yaşamadım pekiAfili Aşk'ı da gayet güzel izliyordum zamanında. Hekimoğlu'nun son bölümünü de gayet akıcı bir şekilde izledim.
Neyse ki çakma kadınların ardından hakiki bir KADIN egemen oldu güne.Tek başına yeter.
Ekli dosyayı görüntüle 75558
Onun devri geçti maalesef.Bundan Sanem Çelik reisin haberi var mı?@Bully
Kanal D iyi yine ya, ben bi kere ATV'nın sitesinden EDHO denedim, tamam tek parça ama diziden çok reklam izletti bana adamlarHala ilkel şekilde 6-7 parçaya bölmese belki.
İlk 2 sezon açık ara Kadın zirvedeydi, 3. sezonunun başlarında da öyle. Sadece Kasım-Aralık ayı EDHO öne geçebildi ki son zamanlarda Ramo'yu bile zar zor geçti.Kadın final yapacağı kesinleştikten sonra yükselişe geçti yalnız, yoksa haliniz haraptı.Edho 5.sezonuyla geçmişti.
Bundan Sanem Çelik reisin haberi var mı?@Bully
Sanem hanım da, Ebru hanım da candır gençler.Onun devri geçti maalesef.
Baraj'ın ve Öğretmen'in başrolleri rezalet zaten. O ayrı bir mesele.Başrol diye ortalıkta dolaşan biri yaşlı diğeri ergen bozuntusunun ve oyunculuktan zerre anlamayan kızın kadrosunda yer aldığı Baraj mı tutacak. Hadi canım sende
@phoebebuffay'le hazır olda bekliyoruz, kim laf atıp gönderme yaparsa balıklama dalacağız direkt.
@Aserat 'ın açtığı polemik konusundanda devam ederiz. Leyla'ya öfkemiz bitmiyor nede olsaİş bilmezlerin eline kaldı forum, öbür konuyu silseydiler, tatlı tatlı muhabbetimizi ediyorduk
Sanem hanım da, Ebru hanım da candır gençler.İkisini de seviyoruz.
@Sherlock başka sefere afişe bari bu fotodan al🙄Neyse ki çakma kadınların ardından hakiki bir KADIN egemen oldu güne.Tek başına yeter.
Ekli dosyayı görüntüle 75558
@Sherlock başka sefere afişe bari bu fotodan al🙄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?