Tarlabaşı güllerine inat İPEK TEKİNSüpersinKudurtucu mode on
![]()
Tarlabaşı güllerine inat İPEK TEKİNSüpersinKudurtucu mode on
![]()
Aşko ben bölümleri youtubedan takip ediyordum çat diye kaldırdılar ortada kaldımHekimoğlu??? 😱 😱
Tamam Youtube'dan kalkması kötü bir şey de bunun için de gül gibi dizi bırakılmaz ki.Aşko ben bölümleri youtubedan takip ediyordum çat diye kaldırdılar ortada kaldım![]()
Hem asalet, hem tatlılık.Tarlabaşı güllerine inat İPEK TEKİN![]()
Bıraktım illaki izlerim, en kötü yaz geliyor rahat rahat izlerimTamam Youtube'dan kalkması kötü bir şey de bunun için de gül gibi dizi bırakılmaz ki.![]()
Aşko ben bölümleri youtubedan takip ediyordum çat diye kaldırdılar ortada kaldım![]()
Kanal D'nin sitesi gayet iyi.Tamam Youtube'dan kalkması kötü bir şey de bunun için de gül gibi dizi bırakılmaz ki.![]()
Çökmekte gayet başarılı doğru söylüyorsunKanal D'nin sitesi gayet iyi.![]()
Hala ilkel şekilde 6-7 parçaya bölmese belki.Kanal D'nin sitesi gayet iyi.![]()
Ben niye hiç sıkıntı yaşamadım pekiÇökmekte gayet başarılı doğru söylüyorsun![]()
Bütün dertler beni bulur genelde, hiç şaşırmadımBen niye hiç sıkıntı yaşamadım pekiAfili Aşk'ı da gayet güzel izliyordum zamanında. Hekimoğlu'nun son bölümünü de gayet akıcı bir şekilde izledim.
![]()
Neyse ki çakma kadınların ardından hakiki bir KADIN egemen oldu güne.Tek başına yeter.
Ekli dosyayı görüntüle 75558
Onun devri geçti maalesef.Bundan Sanem Çelik reisin haberi var mı?@Bully
Kanal D iyi yine ya, ben bi kere ATV'nın sitesinden EDHO denedim, tamam tek parça ama diziden çok reklam izletti bana adamlarHala ilkel şekilde 6-7 parçaya bölmese belki.![]()
İlk 2 sezon açık ara Kadın zirvedeydi, 3. sezonunun başlarında da öyle. Sadece Kasım-Aralık ayı EDHO öne geçebildi ki son zamanlarda Ramo'yu bile zar zor geçti.Kadın final yapacağı kesinleştikten sonra yükselişe geçti yalnız, yoksa haliniz haraptı.Edho 5.sezonuyla geçmişti.
![]()
Bundan Sanem Çelik reisin haberi var mı?@Bully
Sanem hanım da, Ebru hanım da candır gençler.Onun devri geçti maalesef.![]()
Baraj'ın ve Öğretmen'in başrolleri rezalet zaten. O ayrı bir mesele.Başrol diye ortalıkta dolaşan biri yaşlı diğeri ergen bozuntusunun ve oyunculuktan zerre anlamayan kızın kadrosunda yer aldığı Baraj mı tutacak. Hadi canım sende![]()
@phoebebuffay'le hazır olda bekliyoruz, kim laf atıp gönderme yaparsa balıklama dalacağız direkt.
@Aserat 'ın açtığı polemik konusundanda devam ederiz. Leyla'ya öfkemiz bitmiyor nede olsaİş bilmezlerin eline kaldı forum, öbür konuyu silseydiler, tatlı tatlı muhabbetimizi ediyorduk![]()
Sanem hanım da, Ebru hanım da candır gençler.İkisini de seviyoruz.
![]()
@Sherlock başka sefere afişe bari bu fotodan al🙄Neyse ki çakma kadınların ardından hakiki bir KADIN egemen oldu güne.Tek başına yeter.
Ekli dosyayı görüntüle 75558
@Sherlock başka sefere afişe bari bu fotodan al🙄