18 Şubat 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

O Ses Final bölümüyle birinci olmuş artık karadayı çok rahat zirvede olacak popstar gelirse özetiyle yarışır.

Yalan Dünya vah vah totalde 3 AB 5 almış içler acısı bence bitmeli artık..

akşam o ses süperdi mustafa kazandı zaten sonuna kadar hakediyodu kazanacağını biliyodum aydadan 20% daha fazla oy aldı süperdi total 10.39 reytingle zirveyi almış ab 13.85 reyting alarak açık ara yapmış , karadayı total 9.68 ab 9.76 reyting alarak yine çok iyi gitmiş , kayıp şehir ve yalan dünya gittikçe düşüyolar , beni böyle sev total 2.64 ab 2.4 reytingle kötü gitmiş , leyla ile mecnun total 1.04 ab 1.76 reyting alarak çok çok kötü gitmiş

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD="align: center"]YALAN DUNYA[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]18.02.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:00:05[/TD]
[TD="align: center"]21:57:00[/TD]
[TD="align: center"]3,6[/TD]
[TD="align: center"]8,28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]28[/TD]
[TD="align: center"]FIRILDAK AILESI[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]18.02.2013[/TD]
[TD="align: center"]00:03:14[/TD]
[TD="align: center"]00:38:22[/TD]
[TD="align: center"]2,6[/TD]
[TD="align: center"]10,52[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arasinda bir reyting yok

Acunun iki lafından biri Fırıldak Ailesi programda. :F Ona rağmen aldığı reytingler buysa helal olsun.

Yalan Dünya ile Fırıldak Ailesini bir mi tutuyorsun. 00.03`de başlamış biri, Biri de 20.00`de. Fırıldak Ailesi 20.00`de başlasa ilk 100e bile giremezdi.

Senin küçümsediğin 1 reyting 14 sıra. Ayrıca sen A/B`yo önemsemiyormuydun yahu? :F

- - - Ekleme - - -

O Ses bitince Yalan Dünyanın yükseleceğini düşünüyorum. Zaten böyle kalırsa Kanal D`nin hakkı yok diziyi bitirmeye. Cuma Totalde 5, A/B`de 9-10 alan diziyi getirdi Pazartesiye o kalitesiz Arka Sokaklar dizisini korumak için.

Eğer daha da düşerse, tıpış tıpış geri alacak Cuma`ya. Yalan Dünyanın seveni çok. Sosyal Medya arkasında.

O Ses bittiği için ben Yalan Dünyanın yükseleceğini düşünüyorum.

O Ses`in özeti eğlenceli olduğu için fazla izleniyor bu da Yalan Dünyanın önünü kesiyor. Aynısı geçen yıl da vardı. Yalan Dünya Totalde 3. , A/B`de 1. oluyordu ama özeti iki grupta da en fazla izlenen özet oluyordu. Hatta A/B`de bazen ilk ikiyi kapatıyordu. Sebep ise Komedi dizilerinin özetlerinin fazla izlenmesi. Millet dizisi başlayana kadar bir az eğlenmek istiyor.

Neyse, Yalan Dünya eğer yine yükselmezse, özetli bir şekilde eskisi gibi 23.00`e kadar Cuma yayınlanmalı demektir. Bu dizi 1 hafta ara verdiği zaman kendine geliyor. Kaç kez şahit olduk buna. 1-2 hafta ara versin ve Cuma başlasın, Totalde 5+, A/B`de 8+ almasa ben de bir şey bilmiyorum.

Ara verdikten sonra bile Pazartesi Totalde 5.50, A/B`de 7.55 almıştı.

Acunun iki lafından biri Fırıldak Ailesi programda. :F Ona rağmen aldığı reytingler buysa helal olsun.

Yalan Dünya ile Fırıldak Ailesini bir mi tutuyorsun. 00.03`de başlamış biri, Biri de 20.00`de. Fırıldak Ailesi 20.00`de başlasa ilk 100e bile giremezdi.

Senin küçümsediğin 1 reyting 14 sıra. Ayrıca sen A/B`yo önemsemiyormuydun yahu? :F

- - - Ekleme - - -

O Ses bitince Yalan Dünyanın yükseleceğini düşünüyorum. Zaten böyle kalırsa Kanal D`nin hakkı yok diziyi bitirmeye. Cuma Totalde 5, A/B`de 9-10 alan diziyi getirdi Pazartesiye o kalitesiz Arka Sokaklar dizisini korumak için.

Eğer daha da düşerse, tıpış tıpış geri alacak Cuma`ya. Yalan Dünyanın seveni çok. Sosyal Medya arkasında.

O Ses bittiği için ben Yalan Dünyanın yükseleceğini düşünüyorum.

O Ses`in özeti eğlenceli olduğu için fazla izleniyor bu da Yalan Dünyanın önünü kesiyor. Aynısı geçen yıl da vardı. Yalan Dünya Totalde 3. , A/B`de 1. oluyordu ama özeti iki grupta da en fazla izlenen özet oluyordu. Hatta A/B`de bazen ilk ikiyi kapatıyordu. Sebep ise Komedi dizilerinin özetlerinin fazla izlenmesi. Millet dizisi başlayana kadar bir az eğlenmek istiyor.

Neyse, Yalan Dünya eğer yine yükselmezse, özetli bir şekilde eskisi gibi 23.00`e kadar Cuma yayınlanmalı demektir. Bu dizi 1 hafta ara verdiği zaman kendine geliyor. Kaç kez şahit olduk buna. 1-2 hafta ara versin ve Cuma başlasın, Totalde 5+, A/B`de 8+ almasa ben de bir şey bilmiyorum.

Ara verdikten sonra bile Pazartesi Totalde 5.50, A/B`de 7.55 almıştı.

bişey düzeltmek istiyorum acun sadece o ses birincisi açıklanmadan önce söyledi fırıldak ailesini yani 1 defa :)

En önemli anda söyledi Acun "Firildak Ailesi"ni. Tam oylama sonuclanmadan önce söyledi, sonra oranlar aciklandi, program bitti. Yani Reytinglerin tavan yaptigi dakikalarda. Bu kadar Reklam olmaz :)

- - - Ekleme - - -

En önemli anda söyledi Acun "Firildak Ailesi"ni. Tam oylama sonuclanmadan önce söyledi, sonra oranlar aciklandi, program bitti. Yani Reytinglerin tavan yaptigi dakikalarda. Bu kadar Reklam olmaz :)

karadayı bu hafta totalde muhteşem yüzyılı-ab'de kurtlar vadisini geçip en çok izlenen ikinci dizi olur

inşallah

Son düzenleme:
Mahoni Star yapımlarını öne çıkaracağım diye iyice şaşırdı.

Fırıldak Ailesi ile Yalan Dünya bir tutuluyor sadece gülüyorum. Güvendiğiniz Dila bile Cuma ne Totalde ne de A/B`de Yalan Dünyayı geçemiyordu.

Aynı gün oldular geçemedi ya, gerisi beni ilgilendirmez. Ne malum Yalan Dünyanın Cuma`ya geçtikten sonra Dila`nın iyice dip yapmayacağı? Nedense Yalan Dünya gidince yükseldi hemen.

Artık, o dereceye gelmiş ki, farklı günlerde yayınlanan yapımları bile kıyaslıyor Mahoni. İntikam ile Dilayı kıyasladı, İntikam geldi Dilayı geçti.

Tavsiyem o ki, Mahoni o kadar emin konuşma. Reyting bu. Herşey olabilir. Popstar bence de fazla izlenmeyecek. Sadece bir fikir bu.

Ama Arka Sokakların Pazartesi A/B`de 2, Cuma 5-6 aldığı, İntikamın SBT`de 6, TNS`de 10 aldığı bir sistemse bu, bu kadar emin konuşmak gerekmez.

SBT yine yanlış olduğunu bir kez daha göstermiş oldu o ses total ve ab aynı almış oysa o sesin absi çok daha yüksek olması lazım TNSdeki gibi

Karadayı O ses'in finali olmasına rağmen yine kendi reytinigini mi ali diyim yoksa O ses final olmasına rağmen hiç yukselememiş mi diyim bilemedim.Karadayı helal olsun sana süpersin aşk sahnlerinlede izlettiriyorsun aksiyon sahnelerinlede zirveye tırmanıyorsun Bravo bi kere daha :U

O ses beklentilerin altında kaldı bende zaten izlemedim.

Karadayı dün yine süper gitmiş atv'nin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Yer Gök Aşk tebriki hakediyor senelerdir onca yapıma karşın hala totalde ayakta ve hala üst sıralarda.

Yalan Dünya pazartesi resmen yalan oldu dizi çok erken bitiyor reklamlar çok uzun diziyi çok etkiledi 8 share kadar düştü kanal d yazık etti diziye. Kayıp Şehirde önü düşük prime time'nin tam ortasında yayına giriyor oda doğal olarak düşmüş gerçekten çok acıyorum.

Pis Yedili'nin tekrarı totalde 6.4 share alarak yine Show'u sırtlamış.

Haberlerde hem totalde hem AB grubunda kanal d haber zirvede yer almış.