Rakip yok tabi normal birinci olmasi
takas hacının yolladigi gün yaprak dökümünün totalde 16 ab 20 aldigi ve tekrar reytingi yani kaç alacagini bir allah bilir
Rakip yok tabi normal birinci olmasi
aga hangisini diyontakas hacının yolladigi gün yaprak dökümünün totalde 16 ab 20 aldigi ve tekrar reytingi yani kaç alacagini bir allah bilir
bu reytinglerle yalan dünya ve kayıp şehir biter bence yerlerine derviş bilmem ne gelir
aga hangisini diyon
- - - Ekleme - - -
aga yaprak dökümü falan yok popstar ya cuma oynamış ya cumartesi
baya karisik birinci oldugu bölümler pazar hep haftada 3 4 gün mü yayinlaniyomus yaprak dökümünü gördümde
aga benim baktılarımda hep cuma oynamış gözüküyo
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD="align: center"]YALAN DUNYA[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]18.02.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:00:05[/TD]
[TD="align: center"]21:57:00[/TD]
[TD="align: center"]3,6[/TD]
[TD="align: center"]8,28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]28[/TD]
[TD="align: center"]FIRILDAK AILESI[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]18.02.2013[/TD]
[TD="align: center"]00:03:14[/TD]
[TD="align: center"]00:38:22[/TD]
[TD="align: center"]2,6[/TD]
[TD="align: center"]10,52[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
arasinda bir reyting yok
Acunun iki lafından biri Fırıldak Ailesi programda. Ona rağmen aldığı reytingler buysa helal olsun.
Yalan Dünya ile Fırıldak Ailesini bir mi tutuyorsun. 00.03`de başlamış biri, Biri de 20.00`de. Fırıldak Ailesi 20.00`de başlasa ilk 100e bile giremezdi.
Senin küçümsediğin 1 reyting 14 sıra. Ayrıca sen A/B`yo önemsemiyormuydun yahu?
- - - Ekleme - - -
O Ses bitince Yalan Dünyanın yükseleceğini düşünüyorum. Zaten böyle kalırsa Kanal D`nin hakkı yok diziyi bitirmeye. Cuma Totalde 5, A/B`de 9-10 alan diziyi getirdi Pazartesiye o kalitesiz Arka Sokaklar dizisini korumak için.
Eğer daha da düşerse, tıpış tıpış geri alacak Cuma`ya. Yalan Dünyanın seveni çok. Sosyal Medya arkasında.
O Ses bittiği için ben Yalan Dünyanın yükseleceğini düşünüyorum.
O Ses`in özeti eğlenceli olduğu için fazla izleniyor bu da Yalan Dünyanın önünü kesiyor. Aynısı geçen yıl da vardı. Yalan Dünya Totalde 3. , A/B`de 1. oluyordu ama özeti iki grupta da en fazla izlenen özet oluyordu. Hatta A/B`de bazen ilk ikiyi kapatıyordu. Sebep ise Komedi dizilerinin özetlerinin fazla izlenmesi. Millet dizisi başlayana kadar bir az eğlenmek istiyor.
Neyse, Yalan Dünya eğer yine yükselmezse, özetli bir şekilde eskisi gibi 23.00`e kadar Cuma yayınlanmalı demektir. Bu dizi 1 hafta ara verdiği zaman kendine geliyor. Kaç kez şahit olduk buna. 1-2 hafta ara versin ve Cuma başlasın, Totalde 5+, A/B`de 8+ almasa ben de bir şey bilmiyorum.
Ara verdikten sonra bile Pazartesi Totalde 5.50, A/B`de 7.55 almıştı.
bişey düzeltmek istiyorum acun sadece o ses birincisi açıklanmadan önce söyledi fırıldak ailesini yani 1 defa