18 Şubat 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 3 13.0%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 5 21.7%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 4 17.4%
  • İffet (Star)

Oy: 4 17.4%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 6 26.1%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 2 8.7%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Şefkat Tepe (STV)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Disko Kralı (TV8)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.7%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
vitali klitcko yu uzun zamandır takip ediyorum çok net vuruşları olmasada uzun kol avantajını iyi kullanıyor ve kazanıyor.. ama boks tarzını sevmiyorum.. nakavtları çok az...

Vitali Klitschinko, uzun boylu olmasının avantajlarını kullanıyor yani boyu 2 metre bu arada... Nakavtları az dedin ya, Nakavtla kazanma oranı %89... Müthiş bir boksör yaşıda 40 olmuş ama yinede çok başarılı bir boksör ve bence uzun bir süre daha ringlerde yer alacaktır...

nakavt derken tek yumurukla yere seriş oranından bahsediyorum.. klicko nun nakavtları genelde sol direklerle yıprattığı rakiplerinin hakem kararıyla nakavt edilmesiyle sonuçlanıyor..

arkadaslar lutfen birisi a/b ve total in farkini anlatabilirmi lutfen

A/B üniversite eğitimi almış, sosyo-kültürel açıdan yüksek bir kesimi ifade ediyor.

Total ise tüm Türkiye anlamına geliyor, yani eğitimlisi, eğitimsizi, zengini, fakiri, hepsi bu grupta.

nakavt derken tek yumurukla yere seriş oranından bahsediyorum.. klicko nun nakavtları genelde sol direklerle yıprattığı rakiplerinin hakem kararıyla nakavt edilmesiyle sonuçlanıyor..

Zaten öyle tek yumruk ile nakavt etmek kolay bir iş değil.

Dün izledin mi boks maçını ?

Zaten öyle tek yumruk ile nakavt etmek kolay bir iş değil.

Dün izledin mi boks maçını ?

dün izlemedim ama klichko nun belki 20 maçını izledim boks tarzını sevmiyorum...zaten ağır siklet boks şampiyonalarından çok kick boks maçlarını seviyorum..
benim favorim yensede yenilsede faslı boksör badr hari