18 Şubat 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Bu Cumartesi Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 3 13.0%
  • Keşanlı Ali Destanı (Kanal D)

Oy: 5 21.7%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 4 17.4%
  • İffet (Star)

Oy: 4 17.4%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 6 26.1%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 2 8.7%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Şefkat Tepe (STV)

• Elde Var Hayat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Disko Kralı (TV8)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 8.7%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
İzninizle bir kınama yapmak istiyorum. :)

[TABLE="class: gridtable"]
[TR="class: evenRow"]
[TD]21[/TD]
[TD]BOKS GECESİ - VITALI KLITSCHKO VS DERECK CHISORA-OZEL[/TD]
[TD]KANALTÜRK[/TD]
[TD]25:15:30[/TD]
[TD]25:21:17[/TD]
[TD]00:05:47[/TD]
[TD]2,83[/TD]
[TD]15,10[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]31[/TD]
[TD]BOKS GECESİ - VITALI KLITSCHKO VS DERECK CHISORA[/TD]
[TD]KANALTÜRK[/TD]
[TD]24:22:36[/TD]
[TD]25:15:30[/TD]
[TD]00:52:09[/TD]
[TD]2,17[/TD]
[TD]9,28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TD]55[/TD]
[TD]BOKS GECESİ - VITALI KLITSCHKO VS DERECK CHISORA-BASLIYOR[/TD]
[TD]KANALTÜRK[/TD]
[TD]24:05:08[/TD]
[TD]24:22:36[/TD]
[TD]00:17:28[/TD]
[TD]1,46[/TD]
[TD]4,98[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[FONT=verdana, arial, sans-serif]Tek bir programı 5 dakikada bir bölen Kanaltürk'ü kınıyorum .[/FONT]

AKASYA DURAĞI (TKR) süper gidiyor kesinlikle FOX bunu başlatsın bir an önce :) reyting patlaması olacak gibi :)

Dün benim ve herkesin yazdığı sonuç olmuş. gerçi cumartesi sürprizin olmadığı tahmin edılesi en kolay gün normal bir durum...

rakipsiz gün olduğundan yeteneksiz (düşünün ben bile can sıkıntısından baktım :))))))))) ) birinci olmuş (rakip görünce çarşamba nasıl dagılmıstı hani). senaryoya heyecan gelen o sarı kafa iyi kızlıktan çıkıp entrika yapmaya başlayınca ( malumunuz türk kadınına entrika ver aç susuz bırak :))))))))) ) lale devri ikinciliğe sıçradı ve bırakmıyor... malum sbt torpıllısı şefkat tepesı 3. oldu..

yahşi cazibenin bu haftaki konusu çok yaratıcıydı daha önce hiç bir komedi dizisinde ıslenmeyen bir konu işlediler. esprileri nasıldı bilemeyeceğim (pek izlemedim ondan bilmiyorum. uzun zamandır espiri kalitesi düştü ) ama gulse bırsenin bile eski konuları dönüp dolaşıp top çevirdiği yerde yahşi cazibeyi tebrik etmek lazım

Ayrıca dün fb 2 -1 yenikken 4-2 öne geçince trt3 deki futbol atesi coşup 22. sıraya fırlamış ab gurubunda... ben futbol ateşinin ab gurubunda neden çok izlendigini anlamiyorum. yaw bu ab gurubu zengin değilmiydi neden lig tv ye abone olmuyorda beleşe özet izliyor... ah ışte yine konu geldi sbt ye :))))))))))

Son düzenleme:
Total De 100 Program İçinden 11 A/B 12 Program Sokan Star Tv

Totalde 9

A/B 10 Sokan Kanal D

Yayın Akısı Çok Önemli Hafta İçi Ufak Degisiklikler lazım Star Tv ye

Reyting Yorumum

İffet Asa Yukari Ayni Oranlari Almis Kesanli Ali

Kazanmak İçin Bir Dakika Artmıs

Akasya Duragi Tekrari 4 Reytingi Geçio Hem Kanal D Hem Star Da Of Bu Diziden kurtulus yok

Lale Devri Yükseliste Senaryo Degisikligi Diziye Haraket Getirmis Olmali

Star Tv Gözcü Filmi A/B 15.Olmus Film Süper 15 Share Geçmis Tebrik Ediyorum

foxun lale devrine 1 saat 50 dk özet vermesini kınıyorum insanda izleme şevki bırakmıyorlar

Reytinglere baktığımızda Yetenek Sizsiniz Türkiye'den finale kadar kurtuluş olmadığını görüyoruz, tabi bu benim bakış açım, program A/B'de 2 kat, tatal'de de önemli bir fark atmış.

Arkadaşların bu hafta çok heyecanlı dedikleri Lale Devri iki grupta da zirvenin hemen altında, sanırım seneye de devam edecek, diziyi çok bilmiyorum ama akan bir konusu var mı yoksa uzatmaları mi oynuyor ?

Bu aşamadan sonra iki grup farklılaşmaya başlıyor, totalde Şefkat tepe öne çıkarken, A/B'de Yahşi cazibe ipi göğüslüyor.

Daha aşağılarda iki yapımda hareketlenme görüyoruz, hem Kazanmak İçin 1 Dakika hem de Keşanlı Ali Destanı yükseliş trendinde, yine de Keşanlı için özet+yeni bölüm daha yararlı olabilir, zira ilk bölümlerden daha kötü bir bölüm değildi dünkü, belki çok daha iyiydi.

İffet her iki kategoride de tüm prime-time dizi/programlarının altında, neden acep bu düşüş ?

En çok dikkat çeken olay ise Akasya Durağı'nın Kanal D tekrarının prime-time programlarını geçerek, Kanal D'nin tüm yapımlarını geçerek 6. olması.

Kanal D'nin nedense haftasonu haberleri çok ilgi görmüyor, yine de hiç kaptırmadığı totalde zirvede.

yeteneksizsiniz çarsamba günü dibe vurmustur sadece cumartesi pazartesi at kosturabiliyor 5 reytinge kadar düstü çarsamba

M.Yüzyıl Rakip olamiyacagi belliydi

foxun lale devrine 1 saat 50 dk özet vermesini kınıyorum insanda izleme şevki bırakmıyorlar

Hiç dikkat etmemiştim, fark etmen iyi oldu, gerçi her hafta aynı şeyi yapıyor, artık bir Fox klasiği oldu, çok geç saatlere kaldığı için de reytingi daha yüksek çıkıyor, ben de kınıyorum. Özet yeni bölümden 15 dakika daha uzun, bunun mantıklı bir açıklaması olamaz kanımca, biz bir dizi 3 saat ekranı kaplıyor diye eleştirirken, Fox tam 4 saat 15 dakika aynı diziyi yayınlıyor, protesto ediyorum Fox'u.

yetenek sizsiniz rahat bi 1.lik almış ama totalde sanki düşüş var gibi.şefkat tepe ise yine süper oranlar almış helal olsun yetenek sizsiniz bitince survivor gelecek ve survivoru bence geçer şefkat tepe ve zirveyi alabilir

yetenek sizsiniz rahat bi 1.lik almış ama totalde sanki düşüş var gibi.şefkat tepe ise yine süper oranlar almış helal olsun yetenek sizsiniz bitince survivor gelecek ve survivoru bence geçer şefkat tepe ve zirveyi alabilir

Bu Survivor Da Adam Akıllı Kimse Yokki :)

A/B Grubunda En Çok Share Alan 3.Yapım

16 GÖZCÜ
STAR TV 24:14:58 25:59:59 01:30:18 3,17 15,09

Moderatörün son düzenlenenleri:

Bu Survivor Da Adam Akıllı Kimse Yokki :)

A/B Grubunda En Çok Share Alan 3.Yapım

16 GÖZCÜ STAR TV 24:14:58 25:59:59 01:30:18 3,17 15,09

aynen aga survivoru hiç kaçırmadım ama bunu izlemicem kadro iyi deil

Moderatörün son düzenlenenleri:
KANALTÜRK'te ekranlara gelen İt's Show Time gecesinde, Vitali Klitschko - Derek Chisora Dünya Şampiyonluk Boks maçını izledim ve kazanan yılların tecrübesi, nakavt canavarı Vitali Klitschinko oldu...

Fox tv çok çok iyi gidiyor.
Show tv, zaten cumartesi günleri iyi.
Kanal d iyi gitmiş. Gece 23:30 da yayinladiği film de çok iyi gitti
gözcü filmi de çok iyi gitti iffet orta gitti.
Atv'de yahşicazibe güzel gidiyorr

Yetenek Sizsiniz yine iki grubtada zirvede AB de rakipsiz durumda ama Total de 2. ve 3. Ile arasinda sadece 2 reyting kaldi.

Lale Devri düsüs yasasada cok basarili bu Kadar Dizi arasinda dün en fazla izlenen Dizi olmayi basarmis.

Sefkat Tepe Total de cok basarili ama AB de cok kötü durumda bence AB grubuda Total e girmese belki Sefkat Tepe 1. Olabilir.

Yahsi Cazibe yoluna atv ortalamasinin üstünde devam ediyor ama sezon sonunda kesinlikle final yapmali.

Kazanmak icin 1 dakika dizilerin özetlerinden faydalanarak iyi gitmis ondan sonra yayinlanan kesanli Ali de bu hafta baya yükselmis.

Iffet yine yarisi geriden takip etmis bundan sonrada zirve yüzü göremez saten ucankusfocus da da 1. Siradan 6. Siraya düsmüs.

günaydın arkadaşlar ..

yine keşanlı büyük bir farkla birinciliği almış herzamanki gibi ..
iffet dizisi ikincilikte yerini korumuş..

yetenek sizsiniz ise üçüncülükte her zamanki gibi..

KANALTÜRK'te ekranlara gelen İt's Show Time gecesinde, Vitali Klitschko - Derek Chisora Dünya Şampiyonluk Boks maçını izledim ve kazanan yılların tecrübesi, nakavt canavarı Vitali Klitschinko oldu...

vitali klitcko yu uzun zamandır takip ediyorum çok net vuruşları olmasada uzun kol avantajını iyi kullanıyor ve kazanıyor.. ama boks tarzını sevmiyorum.. nakavtları çok az...