Insallah ama fox bu insallah sonu sbsv gibi olmaz aminKiraz Mevsimi gün değişikliğinden etkilenmez umarım yeni sezonu beklemesinler Ağustos'ta değişsin bence günü..
Insallah ama fox bu insallah sonu sbsv gibi olmaz aminKiraz Mevsimi gün değişikliğinden etkilenmez umarım yeni sezonu beklemesinler Ağustos'ta değişsin bence günü..
Onu senaryosu batırdı Esra'nın kazasından sonra toparlayamadı senaristler..Insallah ama fox bu insallah sonu sbsv gibi olmaz amin
Sende haklısın insallah agustosta değiştirirler gününü ama fox son dakikayı bekler hep.Bide güzel köylü düşüse devam ederse seneye foxa gelirOnu senaryosu batırdı Esra'nın kazasından sonra toparlayamadı senaristler..
Bence almaz bu sefer akıllandı FOX.Sende haklısın insallah agustosta değiştirirler gününü ama fox son dakikayı bekler hep.Bide güzel köylü düşüse devam ederse seneye foxa gelir
Bakalım Gold kandırabilir foxu ama bencede fox almaz show alırBence almaz bu sefer akıllandı FOX.
Yaz dizileri yazın güzeldir. Genellikle yazın rengarenk diziler tutar.Son 5dk'sıyla süper gitmiş
Güzel Köylü resmen yılın işi olacak nerdeyse Kışın aynı senaryoyla başlasaydı nolurdu acaba
4 GULLERIN SAVASI (TKR-GECE) KANAL D 02:00:00 02:05:00 3,01 22,48 13,41
Güzel Köylü (için dedin sanırım) iyi hoş dizi de tekrarı nerdeyse 1.olacamiş ona şaşiriyorum 40 share bekliyorum haftayaYaz dizileri yazın güzeldir. Genellikle yazın rengarenk diziler tutar.
Haftaya ilk 100 e girerse cok sansliOtel Divane düşük bekliyordum da bu bayağı düşük olmuş. Haftaya son şansı.