17 Ocak 2021 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    22
Menajerimi Ara totalde 4 üstü ab'de 6 üstü alabilirse (ve bunu mayısa kadar korursa, mayısta sıcaklardan düşüşler olabilir normaldir) yeni sezon onayı rahatça alır.
1 bölümünü, 5 dk'sını izlememiş olsam da ben almasını istiyorum, kaliteli ve özgün bir iş. Hayırlısı olsun...

Fox'un hamlesini merakla bekliyorum, savaşçı için dengeler nasıl değişecek...

Reactions: Carpe Diem
Aynen demedin ki öyle bir şey

Reactions: Özgür

Dün çoğunlukla beğenen yorum okumuştum bende dün ki bölüm yaren sahneleri dışında çok güzeldi gider ayak güzel bölüm yazmış haftayada düşmeyecek görürsün

Bir Aile Hikayesi de cumartesi genel olarak 3-4 alıyordu ama gözünün yaşına bakılmadı.ss Şu an hala devam ediyorsa diziler hazır olmadığı için yoksa asla sosyal medya desteği de bir yere kadar.

Keşke o sayfalar kendi günlerinde ayakta kalabilen dizilerin de hakkını verseler ama söz konusu başka projeler olunca bu kadar tutkulu göremiyoruz maalesef.

Ne kadar da güveniyorsun.

Reactions: 12.Adam and Özgür
Sadece sosyal medya desteği değildir ya bence şu an için yetiyor oranlar.
Buğra’yla dün konuşuyorduk ona da 30’u geçsin öyle bitsin dedim.
Neslihan Yeldan da 29’da yeniden başlıyoruz diye tweet atmış güveniyorlar demek ki diziye.

Tokyo’yu diyorsan bugün MA için de demiş aynısını işte.
Amma kinli çıktın.

Ya kadın bir hikaye sonuçlanmadan 2-3 yeni hikaye açıyor bu bana yanlış geliyor. Önce diğer hikayeleri sonuçlar sonra yeni hikayelere gir.
Köstebek daha açıklanmamışken bir de stalker çıktı başımıza.

Eyy Maşaallah Yasak Elma ve Maraşlı tekrarı harika gitmiş saat kaçta yayınlanmış tekrarları bilen var mı
Alev Alev de iyi gitmiş

https://twitter.com/x/status/1351069489769680906
Marışlının yanlış hatırlamazsam özel bölümleriyle birlikte 10 tekrarıydı ve hepsi güzel reytingler aldı özellikle özel bölümler 3+ reyting aldı bu konuda atv yi tebrik ederim dizinin arkasında sağlam durdu.

Hercai güzel yükselis yakalamis. Haftaya 6 reytingi geçecektir

Survivor çok iyi gitmiş hele ABC'de muhteşem.

Menajerimi Ara da güzel gitmiş AB'si çok iyi.

Kefaret ile Arıza'da güzel gitmiş.

Hercai eski oranlarını koruyor.

ÇGH2'de güzel yüksekiş yaşamış.

Daha güçlü konuk hikayeleri yazılsa Menajerimi Ara potansiyelini gösterecek demek ki.