17 Ocak 2021 Pazar Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    22
Menajerimi Ara totalde 4 üstü ab'de 6 üstü alabilirse (ve bunu mayısa kadar korursa, mayısta sıcaklardan düşüşler olabilir normaldir) yeni sezon onayı rahatça alır.
1 bölümünü, 5 dk'sını izlememiş olsam da ben almasını istiyorum, kaliteli ve özgün bir iş. Hayırlısı olsun...

Fox'un hamlesini merakla bekliyorum, savaşçı için dengeler nasıl değişecek...

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Ben onu mu dedim? Herkes SÇK’yı gözden çıkarır diyor ben de “ben memnunum bu halinden” diyorum FOX da bana göre hareket etsin demiyorum.

E oranları Cumartesi için iyi bence o yüzden öyle konuşuyorlar. Bütçesi de çok yüksek değildir yani romcom sonuçta. :A Sezon sonunu görür göremez onu bilmiyorum ama şu süreçte bitmeyeceği kesin o yüzden emin herkes. :A 1’lere düşen Zümrüdüanka’ya bile haftalarca dayandı FOX. :A SÇK da 2’ye düşünce fişi çekilir.
Aynen demedin ki öyle bir şey :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Menajerimi Ara AB ve ABC1’de düşmüş ama yine de iyi gidiyor. :Z Tabi senarist faktörünü unutuyorum. :A Ekin Atalar yine batırmazsa (ki açtığı yeni hikayelerle batıracak gibi) sezon sonuna kadar devam eder. Yine de sırf bu kadro için güzel gitmesini istiyorum. :Z

Kefaret Total’de düşmüş ama oranları iyi. Pazar günü neredeyse tüm diziler birbirine yakın alırken Kefaret’in oranlarına kötü demek saçmalık. :A Sezon sonuna kadar böyle gider tabi dokunulmazsa. Ama ben Savaşçı’nın Çarşamba’ya geleceğini düşünüyorum. :A

Arıza tüm gruplarda güzel yükselmiş ama AB’si hala düşük. Total ve ABC’si iyi olduğu sürece sıkıntı yok.

Hercai Pazar gününde de Cuma aldığı oranlarla buluşmuş. Total’de en büyük yükselişi o yaşamış. AB’de de 3’e yaklaşmış. Twitter’da gördüğüm kadarıyla bölüm beğenilmemiş Feraye Şahin giderayak kötü bölüm yazmış haftaya düşerse şaşırmam. :A

Survivor sadece Pazar bu kadar yüksek gidecek anlaşılan. Hafta içi zaten düşük gidiyor. Pazar konsey heyecanı olduğu için her zaman daha iyi gider zaten.

Dün çoğunlukla beğenen yorum okumuştum bende dün ki bölüm yaren sahneleri dışında çok güzeldi gider ayak güzel bölüm yazmış haftayada düşmeyecek görürsün :A

Ben onu mu dedim? Herkes SÇK’yı gözden çıkarır diyor ben de “ben memnunum bu halinden” diyorum FOX da bana göre hareket etsin demiyorum.

E oranları Cumartesi için iyi bence o yüzden öyle konuşuyorlar. Bütçesi de çok yüksek değildir yani romcom sonuçta. :A Sezon sonunu görür göremez onu bilmiyorum ama şu süreçte bitmeyeceği kesin o yüzden emin herkes. :A 1’lere düşen Zümrüdüanka’ya bile haftalarca dayandı FOX. :A SÇK da 2’ye düşünce fişi çekilir.
Bir Aile Hikayesi de cumartesi genel olarak 3-4 alıyordu ama gözünün yaşına bakılmadı.ss Şu an hala devam ediyorsa diziler hazır olmadığı için yoksa asla sosyal medya desteği de bir yere kadar. :A

Keşke o sayfalar kendi günlerinde ayakta kalabilen dizilerin de hakkını verseler ama söz konusu başka projeler olunca bu kadar tutkulu göremiyoruz maalesef. :A

Menajerimi Ara AB ve ABC1’de düşmüş ama yine de iyi gidiyor. :Z Tabi senarist faktörünü unutuyorum. :A Ekin Atalar yine batırmazsa (ki açtığı yeni hikayelerle batıracak gibi) sezon sonuna kadar devam eder. Yine de sırf bu kadro için güzel gitmesini istiyorum. :Z

Kefaret Total’de düşmüş ama oranları iyi. Pazar günü neredeyse tüm diziler birbirine yakın alırken Kefaret’in oranlarına kötü demek saçmalık. :A Sezon sonuna kadar böyle gider tabi dokunulmazsa. Ama ben Savaşçı’nın Çarşamba’ya geleceğini düşünüyorum. :A

Arıza tüm gruplarda güzel yükselmiş ama AB’si hala düşük. Total ve ABC’si iyi olduğu sürece sıkıntı yok.

Hercai Pazar gününde de Cuma aldığı oranlarla buluşmuş. Total’de en büyük yükselişi o yaşamış. AB’de de 3’e yaklaşmış. Twitter’da gördüğüm kadarıyla bölüm beğenilmemiş Feraye Şahin giderayak kötü bölüm yazmış haftaya düşerse şaşırmam. :A

Survivor sadece Pazar bu kadar yüksek gidecek anlaşılan. Hafta içi zaten düşük gidiyor. Pazar konsey heyecanı olduğu için her zaman daha iyi gider zaten.
Ne kadar da güveniyorsun. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Özgür
Bir Aile Hikayesi de cumartesi genel olarak 3-4 alıyordu ama gözünün yaşına bakılmadı.ss Şu an hala devam ediyorsa diziler hazır olmadığı için yoksa asla sosyal medya desteği de bir yere kadar. :A

Keşke o sayfalar kendi günlerinde ayakta kalabilen dizilerin de hakkını verseler ama söz konusu başka projeler olunca bu kadar tutkulu göremiyoruz maalesef. :A

Ne kadar da güveniyorsun. :A
Sadece sosyal medya desteği değildir ya bence şu an için yetiyor oranlar. :A Buğra’yla dün konuşuyorduk ona da 30’u geçsin öyle bitsin dedim. :A Neslihan Yeldan da 29’da yeniden başlıyoruz diye tweet atmış güveniyorlar demek ki diziye. :A

Tokyo’yu diyorsan bugün MA için de demiş aynısını işte. :A Amma kinli çıktın. :A

Ya kadın bir hikaye sonuçlanmadan 2-3 yeni hikaye açıyor bu bana yanlış geliyor. Önce diğer hikayeleri sonuçlar sonra yeni hikayelere gir. :A Köstebek daha açıklanmamışken bir de stalker çıktı başımıza. :A

Eyy Maşaallah Yasak Elma ve Maraşlı tekrarı harika gitmiş saat kaçta yayınlanmış tekrarları bilen var mı :Z Alev Alev de iyi gitmiş :Z
Marışlının yanlış hatırlamazsam özel bölümleriyle birlikte 10 tekrarıydı ve hepsi güzel reytingler aldı özellikle özel bölümler 3+ reyting aldı bu konuda atv yi tebrik ederim dizinin arkasında sağlam durdu.

• Harika
Hercai güzel yükselis yakalamis. Haftaya 6 reytingi geçecektir :)

Survivor çok iyi gitmiş hele ABC'de muhteşem.

Menajerimi Ara da güzel gitmiş AB'si çok iyi.

Kefaret ile Arıza'da güzel gitmiş.

Hercai eski oranlarını koruyor.

ÇGH2'de güzel yüksekiş yaşamış.

• Harika