17 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
vadı dısında tek acun ızlenmıs beklenen sonuc vadı 1 acun ıkıncı 3 kanal d haber

- - - Ekleme - - -

neyıne gırelım ?

aga sbt de 17 ye dayanırız belki 17 yi geçeriz tns de kesin gibi içimiz rahat olsun

Geçen hafta anlıklarda aldığı en yüksek oran:
15,32
Bu hafta:
16,77

Ayrıca geçen hafta 15'in üstüne 1 ker çıktı. Bu hafta 16'dan aşağı inmedi. GS-ManU rekoru tarih oldu

vadi reklamı bile 10 alıyo güven bana bitmiş

- - - Ekleme - - -

Geçen hafta anlıklarda aldığı en yüksek oran:
15,32
Bu hafta:
16,77

Ayrıca geçen hafta 15'in üstüne 1 ker çıktı. Bu hafta 16'dan aşağı inmedi. GS-ManU rekoru tarih oldu

aga sonuçlar açıklanmadan kesin konuşmam bakacaz

Bazıları doğru bazıları ise abartılı yanlış bilgi. PKK ile anlaşılması ve terör sorunun bu şekilde çözülmesi gerektiği taraftarıydı. Ben katılmıyorum siyasi görüşlerinin önemli bir kısmına ama vatan hainliğiyle falan suçlayanlar var o kadat abartılacak bir şeyi yok. Her şeyden önce iyi bir insandı ekranlardan gördüğümüz kadarıyla, iyi bir gazeteciydi. Kimsenin cesaret edemediğini yapar ve söylerdi. Siyasi görüşüymüş takımıymış falan bunlar daha geri planda şeyler.

benim tahminlerime gülüyodunuz ama tutacak gibi

yarın ki tahminlerinizi alalım reyting kısmına bos gecmeyın :

MAB ın konuşamaması bile harikaydı bazen kanal d de hiçbir şey izlemiyorum çoktandır ama bi haberleri izlerdim onun sayesinde arada da olsa fb li olsa da severdim ama adam fanatik gs liydi mekanı cennet olsun

özeti ne yapcaksınız gec se ne olur gecmese dizi karizması sadece ama özeti kmse tınlamıyor

ne 45 i 1 saat yakın reklamsız oynadı misafirlerle izliyodum ???

40 dk da olsa vadi 20 dk da bir reklam veren diziydi acun felan gelmeden önce tabi

1 saat reklamsız oynamadı diyen yok. Şu durumda korktuğubndan mı reklamsız gitti sence.

Acun'a reyting kaptırmamak ve onu bir an önce Perşembe'den şutlamak için

mahoni neyine aga bekliyorum
vadi özeti en az 9.5 alır ve 2.olur diyorum acun 9 alır kıl payı geçilir özete

özeti ne yapcaksınız gec se ne olur gecmese dizi karizması sadece ama özeti kmse tınlamıyor

aga öyle tabi özeti takmıyoz da 2.olsa daha bi güzel olur

- - - Ekleme - - -

rekor gelirse konu açacam yarın
inşallah gelir ya 16.02 lik diziler rekorunu geçeceğimiz kesin yeni rekor hayırlı olsun görünen o ki totalde bu rakamlara ulaşacak dizi zor ne zaman gelir bilinmez

Boşluktan 17 'ye dayanmiş
Demezsem kendimi yerdim

böyle persembe tartısma olmayıncada normal gunden farkı yok gibi agalar : :

- - - Ekleme - - -

vadi hiç oynamamıs gibi hissediyorumm

Boşluktan 17 'ye dayanmiş
Demezsem kendimi yerdim

hep aynı laflar güldürmeye devam
geçen hafta acun ve o çok büyüttüğünüz bereniniz varken de 16 alıp rakiplerini 2 ye katlayan da boşluktan izlenen vadiydi zaten