BesaleT
Emekli
o Zaman Kanal 7 deki 6-7 senelik bölümler bile ilk 100 e girerken beyaz TV deki bölümler nasil giremiyor??
Star yine yanış strateji sergiliyor. Salı akşamı 20:00`da Akasya Durağını yayınlasa 5-6 reyting alır. Firar da 22:30 gibi başlasa 4-5 reyting alır. Çünki, ÖBGZK karşısında Firarın şansı çok az. Firar gibi diziler geç saatde yayınlanmalı
öyle bir geçer zaman ki süper gidiyor bu dizi ne zaman bu kadar yükseldi ya (ilk bölümleri kötüydü)
pis yedili total de daha fazla reyting almasına rağmen ab sıralamasında daha ileride
firar totalde 4 reytinge yaklaşmış geçen hafta iffet de 5 reyting almıştı bu yüzden firar kötü değil
ana haberlerde mehmet ali birand ve ali kırca lider durumda
ARKA SOKAKLARIN BU KADAR REYTİNG ALDIĞINA İNANMIYORUM.pis yedili gibi çarşamba günleri okullarda en çok konuşulan bir diziyi geçemez.neredeyse pazartesi ki yeni bölüm reytingi geçmiş
saba tümer esra erol unutma beni deniz yıldızı gündüz kuşağında ipi göğüsleyenler olmuş
gecenin ilerleyen saatlerinde yayınlanan yalan dünya kim milyoner olmak ister ve akasya durağı iyi reyting almışlar
bugün ne giysem tekrar izleyicisini toplamış ve bana herşey yakışırı geçmiş
STAR TV TOTALDE İLK 100E 5 AB DE İSE 7 YAPIM SOKABİLMİŞ
Arka Sokaklar bu kadar reyting alması beni inandırıyor çünkü kaliteli bir dizisi .Pis Yedili herkes konuşuyor filan yok okul dışında hiç bir yerde yok ama öyle bir hayat yok okullarda çok saçmladılar desem yalan olmaz yinede Orçun karekteri müthiş internetten komik videolara veya tv'da denk geldikçe bakıyorum orası ayrı
hocam arka sokaklar kaliteli ama muhtesem yüzyılın eline su dokemez :joyous:
Beyaz tv uydu ceken heryerde var. Sbtde olculmuyor. Sbtde sadece belli basli buyuk kanallar var.Bunun sebebi sbt nin denek seçimi. sbt kirsalda ağırlıklı denek seçtiği için ve yerlerde beyaz tv büyük ihtimal orda cekmiyordur. beyaz tv nin yayginligi fazla değildir
Leon'un TV'de olduğunu bilseydim göz atardım biraz. Müthiş bir film gerçekten. İzlediğim en iyi 10-15 filmden biridirAksam tv izlemedim. Leonu izledim. Birmilyonbirinci izleyişim olmasına rağmen güzeldi. Sonunda stingden shape of my heart mı calıyordu bunun orjınalınde... yenı farkettım..
Beyaz tv uydu ceken heryerde var. Sbtde olculmuyor. Sbtde sadece belli basli buyuk kanallar var.
Beyaz tv uydu ceken heryerde var. Sbtde olculmuyor. Sbtde sadece belli basli buyuk kanallar var.
öyle bir geçer zaman ki süper gidiyor bu dizi ne zaman bu kadar yükseldi ya (ilk bölümleri kötüydü)
pis yedili total de daha fazla reyting almasına rağmen ab sıralamasında daha ileride
firar totalde 4 reytinge yaklaşmış geçen hafta iffet de 5 reyting almıştı bu yüzden firar kötü değil
ana haberlerde mehmet ali birand ve ali kırca lider durumda
ARKA SOKAKLARIN BU KADAR REYTİNG ALDIĞINA İNANMIYORUM.pis yedili gibi çarşamba günleri okullarda en çok konuşulan bir diziyi geçemez.neredeyse pazartesi ki yeni bölüm reytingi geçmiş
saba tümer esra erol unutma beni deniz yıldızı gündüz kuşağında ipi göğüsleyenler olmuş
gecenin ilerleyen saatlerinde yayınlanan yalan dünya kim milyoner olmak ister ve akasya durağı iyi reyting almışlar
bugün ne giysem tekrar izleyicisini toplamış ve bana herşey yakışırı geçmiş
STAR TV TOTALDE İLK 100E 5 AB DE İSE 7 YAPIM SOKABİLMİŞ
okullarda herkes orçonun taklidini yapıyor adam haklıMeraktan soruyorum pis yedılıyı hangi okullar konuşuyor.. liseliler mi yoksa anaokulu mu.. pis yedılinin komedi kismina lıselılılerın gulebıleegıne pek ınanasım gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?