O kitlenin azınlıkta olduğunu düşünüyorum artık. O kitleye rağmen 'yine baharlar gelecek' elbet.Türkiye'nin secim kaderini belirleyen kitle de diyebiliriz maalesef o kitleye...
O kitlenin azınlıkta olduğunu düşünüyorum artık. O kitleye rağmen 'yine baharlar gelecek' elbet.Türkiye'nin secim kaderini belirleyen kitle de diyebiliriz maalesef o kitleye...
O kitlenin azınlıkta olduğunu düşünüyorum artık. O kitleye rağmen 'yine baharlar gelecek' elbet.
O kemik kitle taparcasına bağlı zaten. Onlar için yapacak birşey yok maalesef. Ancak yine de gözünü açan çok insan oldu. Bunu Kayseri gibi bir şehirde oturan biri olarak söylüyorum. Dışarı çıktığım zaman "oy veriyordum ama artık asla oy vermem" diyen çok insanla karşılaşıyorum.beyinler yikaniyor ama
O kemik kitle taparcasına bağlı zaten. Onlar için yapacak birşey yok maalesef. Ancak yine de gözünü açan çok insan oldu. Bunu Kayseri gibi bir şehirde oturan biri olarak söylüyorum. Dışarı çıktığım zaman "oy veriyordum ama artık asla oy vermem" diyen çok insanla karşılaşıyorum.
Zap yaparak takip edeceğim seçim sonuçlarını, bir yerlere yaranmaya çalışan sözde gazetecilerin yüz ifadeleri görmek için.Secim reytinglerini de merak ediyorum simdiden
O kitlenin azınlıkta olduğunu düşünüyorum artık. O kitleye rağmen 'yine baharlar gelecek' elbet.
@Aserat , seninki coşmuş. 👏O kemik kitle taparcasına bağlı zaten. Onlar için yapacak birşey yok maalesef. Ancak yine de gözünü açan çok insan oldu. Bunu Kayseri gibi bir şehirde oturan biri olarak söylüyorum. Dışarı çıktığım zaman "oy veriyordum ama artık asla oy vermem" diyen çok insanla karşılaşıyorum.