Kim milyoner olmak ister maçın etkisiyle uçmuş Ab grubunda Muhteşem yüzyıl gittikçe güç kaybediyor..
yanlış anlama da sen de nerde antin kuntin dizi var onu izliyom helal olsun valla karagül merhamet yer gök aşk lale devri huzru sokağı
Neden kimse muhteşemle dalga geçmiyor. 😛
muhteşem yüzyılın bölümü çok iyidi ama 9.59 reytinge düşmüş ab 10.32 almış :frown: , lordly yazmışsın neden kimse myla dalga geçmiyo ama 9.5 alan diziyle dalga geçiliyosa vadi bile 8 lerde aldı geçen sene , karadayı da hep 9 larda alıyo okadar reyting alan yapımla dalga geçiliyosa dalga geçilmeyen dizi kalmaz hem karşısında total 9 ab 10 reytinglik maç vardı gelecek haftaya büyük yükseliş bekliyorum
vadinin son aylarda ki en düşük reytingi 12 neden bahsediyon sen koskoca çeyrek final maçlarına rağmen 12 den düşmüyo
yorumumu iyi oku ben vadi bile 8 lerde aldı geçen sene dedim 😉
muhteşem yüzyılın bölümü çok iyidi ama 9.59 reytinge düşmüş ab 10.32 almış :frown: , lordly yazmışsın neden kimse myla dalga geçmiyo ama 9.5 alan diziyle dalga geçiliyosa vadi bile 8 lerde aldı geçen sene , karadayı da hep 9 larda alıyo okadar reyting alan yapımla dalga geçiliyosa dalga geçilmeyen dizi kalmaz hem karşısında total 9 ab 10 reytinglik maç vardı gelecek haftaya büyük yükseliş bekliyorum