17 Nisan 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Program sıralamaları eklendi.

Muhteşem :D İyice kötü gitmeye başladı. :)

Nerede muhteşemciler? :))

Ben dedim Karadayı sıkıştırıyor yakında geçer diye, Muhteşemciler dinlemedi biz hep a/b'de zirvedeyiz dediler. :))))

Sanırım a/b'de zirve kaçtı... :)

Son düzenleme:
Maç süper gitmiş geçen seneki final maçı kadar izlenmiş my çok kötü gidiyor kmoi maç sonrası süper gitmiş

Merhamet TOTAL grubunda maça rağmen yine iyi gitmiş sayılır bence..

muhteşem yüzyılın bölümü çok iyidi ama 9.59 reytinge düşmüş ab 10.32 almış :frown: , lordly yazmışsın neden kimse myla dalga geçmiyo ama 9.5 alan diziyle dalga geçiliyosa vadi bile 8 lerde aldı geçen sene , karadayı da hep 9 larda alıyo okadar reyting alan yapımla dalga geçiliyosa dalga geçilmeyen dizi kalmaz hem karşısında total 9 ab 10 reytinglik maç vardı gelecek haftaya büyük yükseliş bekliyorum

muhteşem yüzyılın bölümü çok iyidi ama 9.59 reytinge düşmüş ab 10.32 almış :frown: , lordly yazmışsın neden kimse myla dalga geçmiyo ama 9.5 alan diziyle dalga geçiliyosa vadi bile 8 lerde aldı geçen sene , karadayı da hep 9 larda alıyo okadar reyting alan yapımla dalga geçiliyosa dalga geçilmeyen dizi kalmaz hem karşısında total 9 ab 10 reytinglik maç vardı gelecek haftaya büyük yükseliş bekliyorum

vadinin son aylarda ki en düşük reytingi 12 neden bahsediyon sen koskoca çeyrek final maçlarına rağmen 12 den düşmüyo :wink:

Maçtan dolayı düştü Muhteşem Yüzyıl, yoksa dün yayınlanan bölüm çok iyiydi..

Pis Yedili ciddi anlamda reyting kaybı yaşamış maalesef..

Ts maçıda iyi izlenmiş py sönüyo inşallah dahada kötü giderde biter