17 Mayıs 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Şarkılar Bizi Söyler | Kanal D

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    19
Masumiyet için yolun sonu geldi bu düşüşle final kararı kesinleşti diye düşünüyorum.

Maraşlı güzel bir yükseliş yaşamış ama daha çok bekliyordum, Uyanışın yokluğunda dizi daha çok yükseliyordu ama Çukur ile seyircisi daha yakın görünüyordu bu yüzden Çukurun yokluğu daha çok yarar diye bekledim. Güzel bir bölüm oldu ama giden izleyici zor geri geliyor,gelecek hafta Çukurun geri dönmesiyle en azından total'de 5 almaya başarırsa yeni sezon onayı gelebilir ama yine sert bir düşüş yaşasa işi zor olacak.

Kağıt Ev hızlı geldi hızlı gidecek.

Çukur’suz reyting listesinin hiç anlamı yok ve çok sıkıcı. Maraşlı da çukur var diye yükselemiyor diyorlardı ilgisi yokmuş yine 4 almış.
Sibel & Hüsnü biraz yükselmiş

Maraşlı, Çukur'un yokluğunu özellikle AB'de güzel kullanmış. Her ne kadar kanal ortalamasının altında kalsa da yeni sezon onayı gelir gibi ama yine de bir şey diyemeyeceğim.

Masumiyet'ten güzel bir yükseliş beklerken güzel bir düşüş gelmesi şoku, hem bölüm iyiydi hem de TT'de 1. sırada epey durdu. Bu oranları alması şaşırtıcı, haftaya Çukur gelince Total'de 2'li oranlara düşecek diye korkuyorum da her şekilde yolun sonu geldi gibi gözüküyor. Yazık oldu...

Kağıt Ev geçen hafta Maraşlı'yı AB'de geçince umut ışıkları yanmıştı da şimdi 2 kategoride yükselip AB'de düşerek 2'lere kadar inmiş. Dizinin bu kadar aceleyle başlaması ve Star'da olması dizi için büyük dezavantajdı. Umarım hikayesini cidden tamamlayarak biter, buna da yazık oldu.

Emanet düşmeye başlamış, umarım daha fazlalarını da görürüz. :A
Dileklerini böyle şeylerle harcamasan mı :A Selocum

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl