17 Mayıs 2013 Cuma Reyting Sonuçları

Karagülüm benim, Kocaman Tebrikler, İki gruptada zirvede,maşallah,

Arka Sokaklar tahtını Karagül'e kaptırdı.Ama gayet doğal çünkü Karagül enfes bir bölümdü.Arka Sokaklar dereceli bir dizi.Her an zirveyi ele geçirebilir yeniden. :)

[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]TATAR RAMAZAN[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]22:24:55[/TD]
[TD]00:19:49[/TD]
[TD]6,12[/TD]
[TD]17,66[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

offffffff süper be süper zirveyi kıl payı kaçırmış tatar ramazan yeni bir fenomen oldu 2 haftaya zirveyi alır müthiş dizi müthiş kalite
bu arada karagüle de tebrikler en sonunda zirveyi arkadan aldı

- - - Ekleme - - -

tatar reis enfesto süperkulade :D

[TABLE="class: cms_table_rating"]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]TATAR RAMAZAN[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]22:24:55[/TD]
[TD]00:19:49[/TD]
[TD]6,12[/TD]
[TD]17,66[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

offffffff süper be süper zirveyi kıl payı kaçırmış tatar ramazan yeni bir fenomen oldu 2 haftaya zirveyi alır müthiş dizi müthiş kalite
bu arada karagüle de tebrikler en sonunda zirveyi arkadan aldı

- - - Ekleme - - -

tatar reis enfesto süperkulade :D
Boş saatte döktürüyor işte.Sıkıysa 20:00'da yayınlansın. :)

Boş saatte döktürüyor işte.Sıkıysa 20:00'da yayınlansın. :)

boş saat diye bişey yok karşısında beyaz show behzat dün madrid derbisi de vardı bunlar bahane olamaz dizi müthiş bi kalitede çok süper olmuş kime sorsam harika dizi diyo adamlar çok iyi bi iş çıkarmışlar kimse bu kadarını beklemezdi helal olsun TMC

Tatar boşluktan yüksek alıyor yoksa işi çok zor.
karagül her iki gruptada zirvede.
arka ciddi anlamda düşüyor.. Yeni bi rıza baba vurulması şart :d
huzur sokağı çok kötü..
dilada çok kötü..
beyaz gayet iyi..

boş saat diye bişey yok karşısında beyaz show behzat dün madrid derbisi de vardı bunlar bahane olamaz dizi müthiş bi kalitede çok süper olmuş kime sorsam harika dizi diyo adamlar çok iyi bi iş çıkarmışlar kimse bu kadarını beklemezdi helal olsun TMC
Ben diziye zaten kötü demiyorum ki eminim güzeldir.Ancak karşısına diziler gelirse oranları düşer diyorum.

Sanmıyorum zirveyi alabileceğini.Karagül ve Arka Sokaklar varken imkansız.O aldığı reytingleri bile alamayabilir.

sanki karagül ve arka sokaklar 10 reyting alıyo nereye imkansız virgül farkıyyla geçiyolar tatarı asıl tatar gelirse onlar baya düşer karşılarında huzur var o da 3 alıyo iyice düştü zirve garanti

sanki karagül ve arka sokaklar 10 reyting alıyo nereye imkansız virgül farkıyyla geçiyolar tatarı asıl tatar gelirse onlar baya düşer karşılarında huzur var o da 3 alıyo iyice düştü zirve garanti
Takas 10 reyting alamıyorlar işte kendi ağzınla söylüyorsun.Çünkü aynı anda 4 dizi yayınlanıyor.Dolayısıyla reytingler büyük kayıp yaşıyor.Tatar Ramazan güzel olabilir ama pt 1 de iş yapamaz en azından zirveye.

Takas 10 reyting alamıyorlar işte kendi ağzınla söylüyorsun.Çünkü aynı anda 4 dizi yayınlanıyor.Dolayısıyla reytingler büyük kayıp yaşıyor.Tatar Ramazan güzel olabilir ama pt 1 de iş yapamaz en azından zirveye.

onunla alakası yok her gün birçok dizi yayınlanıyo ama güçlü dizi 10 u geçiyo cuma günü güçlü bir dizi yok ortalama gidiyolar tatar bu oyunu bozar ve zirveyi alır :kiki:

Huzur SOkaği iyicene gökmüş:( Tatar'a yer açmak için olacak ki diziye çeki düzende vermiyorlar verseler yine zirvede olurdu En azından AB'si. Tatar harbi harbi boşluktan mı alıyor mu(b) dün gece izlemedim geçen haftada izlemedim sanırım biraktim izlemeyi.Tatar'ın çekim kalitesi hariç diğer pek bişeyi beğenmemiştim gerçi.Neyse PT1'e geçse bi bakalım nasıl olur.