17 Mayıs 2013 Cuma Reyting Sonuçları

huzur sokağı ve Dila Hanım bence bu reytingler ile devam edemez.. Nedense star tv'nin Dila'yı sezon finalin'de bitireceğini dusunuyorum

Karagül her iki grupta da iyi gitmiş.Arka Sokaklar Total'de Beyaz Show A/B'de 2.olmuş.

Tatar Ramazan Huzur Sokağı'nı kötü etkiliyor maalesef..

Sence aldığı bu reytingler startv'yi memnun ediyor
mu ?
Neden memnun etmesin ki.Reyting anlamında baktığımız zaman Muhteşem Yüzyıl'dan sonra en iyi reytinglere sahip dizi şuanda.Totalde 6 reytinglere kadar çıkıyor.Üstelik birçok dizi var karşısında bence iyi direniyor.Ab grubu da fena sayılmaz 4-5 reyting arası gidiyor.Diziyi izlemiyorum ama bence durumu fena değil şimdilik.Asıl kötü durumda olan Huzur Sokağı görünüyor şuanda.

Birkaç haftadır Arka Sokaklar düşüşte maalesef ki.

rıza babanın acil vurulması lazım kaç haftadır söylüyoruz patlasın reytingler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Arka Sokaklar'da yine bir vurulma olur bence yakında

rıza babaya roketli saldırı lazım acil
karagül iyi gidiyor fox adına bu tarz dizler ya atv de ya fox da tutunabilir

dila ya ne olacağı belli olmaz ama reytingleri star içni iyi bence bitmez
hs çok kötü düştü son haftalarda atv ne tAtardan istediğini alıyor ne de hs yi kurtarabiliyor
tatar beklenitilerin altında en azından totalde zirveyi alabilirdi
beyaz show ab de iyi gitmiş
behzatın final bölümü iyi

Hakikatten Hanzoo arkadaşımızın dediği doğru eskiden 6 - 7 alınca beğenmiyorduk şimdi haftalık reytinglerde neredeyse 7 ile zirveye oynanılıyor. @Hanzoo

Son düzenleme:
Karagül'ü izledim şu an, süper bir bölümdü yine.. Baran umarım vicdanen Ada'ya yardım eder..

KARAGÜL oranlarını arttırarak rahat şekilde zirvede yer aldı. Buna da FOX farkı denir.

Arka Sokaklar ise cidden düştü. Umarım dizi artık biter ya da 22.15'e alınır yeni sezonda.

Tatar Ramazan ise geç saatte başlamasına rağmen çok iyi sonuçlar elde ediyor. Fakat inşallah dizi 20.00'ye alınmaz yoksa en fazla 3,50 alır, göreceksiniz..

Dila Hanım her şeye rağmen iyi, ama daha iyi sonuçları hak eden bir dizi..

Huzur Sokağı ise cidden her hafta düşüyor. ATV buna çözüm bulmalı yoksa yazik olacak.

tatar çok kaliteli dizi müthiş kaliteli çekim kalitesine hayranım senaryosu manyak zaten oyuncular çok çok iyi 4 4 lük dizi halkta bunu hemen farketti normalde o saatte hiçbi iş tutmazdı bu saatten sonra sezon bitiyo nerdeyse ama bu dizinin tutmaması imkansız 5 dk izleyen zaten bırakamaz daha gittikçe artacak 10 u geçmesini bekliyorum

TOTAL

[TABLE="class: cms_table_cms_table"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]KAYIP SEHIR[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]16.11.2012[/TD]
[TD]22:32:08[/TD]
[TD]00:31:23[/TD]
[TD]6,36[/TD]
[TD]21,34[/TD]
[/TR]