17 Mayıs 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Wipe Out (Show)

Oy: 0 0.0%
  • Papatyam (Star)

• Hayret Bi Şey (Star)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV izlemedim

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .
Katılıyorum. Aşırı önemli bir maç ya da önemli bir dizi karşısına gelmezse olsa olsa 19.5 reyting falan alır. Ama o da zor. Haftaya 23 reyting civarı alır. Ayrıca 21.8 ve 21.6 reyting gerçekten olağanüstü bence.

Yorumlarim:

Öyle Bir Gecer Zaman Ki total'de yaklasik iki reytingle düsmüs ve AB'de 1 reyting kaybi yasamis, ama bu normal birsey bir dizi her hafta 25 reytinglerle ilerlemesi cok zor, dizi 22-23 reytingle devam eder ve 27-29 arasi reytingle sezon finali yapar diye düsünüyorum.
Papatyam total'de düsmüs AB'de yaklasik bir reyting düsmüs, Papatyam gelecek sezon devam eder.
Tövbeler Tövbesi total'de yaklasik bir reyting düsmüs, AB'de biraz düsmüs gecen haftaya göre, ATV bu diziyi devam ettirir mi orasini bilemem ama ben diziyi severek ve ilgiyle izliyorum.:)
Sansli Masa'nin tekrari cok iyi gitmis, Kanal D bu programi neden Cumartesi'ye aldigini bir türlü anlayamiyorum, dizinin TEKRARI bile cumartesi'nden daha iyi reytingler aliyor, umarim Kanal D bu diziyi eski gününe alir.
ATV sali PT1'e gercekten birsey bulmasi lazim, yoksa her hafta daha daha reytingler eksiliyor kanal siralamalarinda..

Gelecek sezon devam edecek olan diziler:
Öyle Bir Gecer Zaman Ki, Papatyam.

Belirsiz:
Tövbeler Tövbesi

Muhteşem Yüzyıl'ın fragmanını gördünüz mü bilmiyorum, 4-5 tane yüksek reyting yapacak konuyu bir bölüme sığdırmışlar,aksiyon bu bölüm tavan yapacak gibi görünüyor. Ben A/B'de en az 24-25 alır diyorum, şimdiden tebrik ederim... Bu fragman bana 10 bölüm önceki ÖBGZ'yi hatırlattı, ÖBGZ'nin 10 bölüm önceki reytingi neyse Muhteşem Yüzyıl ona yakın bir reyting alacaktır...

Muhteşem Yüzyıl ÖBGZ'yi geçemez diyen arkadaşlara atfen = ithafen = hitaben yazılmıştır... Bu 3 kelimeden hangisi doğru emin olamadım...

admin(OzaN) senin karakol dizisini hiç konuşmadık izlendin mi ilk bölümü ben oldukça beğendim diziyi senin düşüncelerin neler kaç reyting alır tahminen ben abde 6 reyting totalde 4-5 arası alır gibime geldi

Öyle Bir Geçer Zaman Ki %2 düşmüş. Çok çok kötü. 20lerin de altına düşer ise çok kötü olacak Öyle Bir Geçer Zaman Ki için. :) Hadi hayırlısı..

Papatyam yeni bölümlerinde hiç hoş olmayacak. Artık çok da iyi gitmiyor. Ama ne olur, ne biter bunu zaman gösterecek. :)

Muhteşem Yüzyıl Şanslı Masa'yı geçememiş. Muhteşem Yüzyıl'ın çekimlerini de pek beğenmiyorum zaten. Berbat ötesi. Bu kadar hata olmaz. En basiti 1400'lü yıllarda saatte saniye var. O teknoloji 1800'lü yıllarda bile yok. :)

Tövbeler Tövbesi başladığı günden beri en düşük reyting ve share' ı almış, bazı izleyicileri Kral TV ödüllerini izlemiş.
ÖBGZ son 10 haftanın ve belkide son birkaç ayın en düşük reyting ve share' ını almış. Öyle ya da böyle dizi eski formunu bir daha yakalayamacak gibi görünüyor. Buna rağmen en güçlü dizi.
Papatyam 0.4 reyting kaybetmiş ve Kral TV müzik ödüllerine iyi dayanmış. Buna rağmen son 3 haftalık yükselişi düşüşe geçmiş.

Fox bence dün akşam doğru bir iş yaparak gecenin 3.kanalı olmuş ab izleyicisinde bile.Tv de ilk kez olmamasına rağmen iyi bir filmle orta halli bir reyting almış. atv nin yaptığı gibi gereksiz dizi tekrarları yerine kaliteli yabancı filmler yayınlamak bence daha doğru..Prime time da dizi tekrarı yerine adam gibi filmler yayınlasalar da en azından izleyecek alternatif birşeyler olsa..