17 Mart 2015 Salı ABD Reytingleri

Seviyorlar işte her bölüm aynı şey basit senaryo falan. :D

Bizde de öyle aslında Arka Sokaklar nasıl bunca yıldır ayakta sanıyorsun? :):)
person of interest de de öyle bir tuhaflık var o da reyting dışı kısımlarda fazla izleniyormuş :)

Biraz baktımda dizilerin reytigleri çok düşük aslında çoğu kanalı tatmin etmiyordur bu reytingler 😉
episodes dizisine kafadan kontak bir kanal müdürü gelmişti artık yeni bişeyler yapalım dizilerde canlı canlı adam öldürelim değişik taktiklerle seyirci çekelim diyordu :) (sonra adamı tımarhaneye kaldırdılar gerçi ) ama dediği çoğu şey doğruydu internet tv ye de büyük darbe vurdu sanırım sonunda tv seyircisi olarak sadece 60+ yaş grubu kalacak :)

person of interest de de öyle bir tuhaflık var o da reyting dışı kısımlarda fazla izleniyormuş :)

episodes dizisine kafadan kontak bir kanal müdürü gelmişti artık yeni bişeyler yapalım dizilerde canlı canlı adam öldürelim değişik taktiklerle seyirci çekelim diyordu :) (sonra adamı tımarhaneye kaldırdılar gerçi ) ama dediği çoğu şey doğruydu internet tv ye de büyük darbe vurdu sanırım sonunda tv seyircisi olarak sadece 60+ yaş grubu kalacak :)
destere hatırlar mısın bir zamanlar ev telefonu yaygındı artık şimdi ev telefonu denen birşey kalmadı ,TV nin sonuda öyle olabilir bence :D

destere hatırlar mısın bir zamanlar ev telefonu yaygındı artık şimdi ev telefonu denen birşey kalmadı ,TV nin sonuda öyle olabilir bence :D
aslında 2000 li yıllardan sonra cep telefonu yaygınlaşmış ama sanki ben bildim bileli cep telefonu varmış gibi geliyor bana cep telefonsuz kısmı hatırlamıyorum :) eskileri @sürgünüm e sormak lazım:) şimdi başlar anlatmaya :) '' çocukluğumda gramofon dinliyorduk radyo televizyon yoktu ayakkabı olarakda çarıklarla idare ediyorduk hatta bir ara çanakkale savaşı için askerlik kağıdım gelmişti ailem daha sen 18 ini bitirmedin diyip izin vermediler :) ''
en iyisi @sürgünüm e sormayalım onun eski hikayeleri bitmez :))

Forum İstatistikleri

Konular
173,341
Üyeler
8,487
Son Üye
alius