Sezon Finaline gelde ikinci sezona beraber başlayalım.Eşref Rüya 8. Bölüm bitti sonunda
Sezon finali kaçıncı bölüm? 9. Bölüm başı çok yavaş geçiyor öyle olunca ben bayiyorum. Drama ağır geliyor hayatimiz drama olunca 🐇Sezon Finaline gelde ikinci sezona beraber başlayalım.![]()
13 veya 14 olması lazım. 🥳😂Sezon finali kaçıncı bölüm? 9. Bölüm başı çok yavaş geçiyor öyle olunca ben bayiyorum. Drama ağır geliyor hayatimiz drama olunca 🐇
Tamam haber ederim13 veya 14 olması lazım. 🥳😂
13 veya 14 olması lazım. 🥳😂
13.Bölüm 😎Tamam haber ederim![]()
Dizinin en iyi bölümlerine giriş yapmışsın 8-13 arası efsane. 2.sezonu sakın izleme tadında bırak, konu çok aşırı düz gidiyor ilgi çekici hiçbirşey yok şu anlık.Eşref Rüya 8. Bölüm bitti sonunda
O bölümleri beğenmediysen sen birde 2.sezon yavaşlığını görSezon finali kaçıncı bölüm? 9. Bölüm başı çok yavaş geçiyor öyle olunca ben bayiyorum. Drama ağır geliyor hayatimiz drama olunca 🐇
Bakalım umarım beğenirim. Dizi şimdilik fena değil de işte ara sahneler bayıyor ben aksiyonu için izliyorumDizinin en iyi bölümlerine giriş yapmışsın 8-13 arası efsane. 2.sezonu sakın izleme tadında bırak, konu çok aşırı düz gidiyor ilgi çekici hiçbirşey yok şu anlık.
------
O bölümleri beğenmediysen sen birde 2.sezon yavaşlığını gör![]()
Bende aksiyonu için izliyordum daaaaaaaaa neyse 😀 bırakmak üzereyim o dereceBakalım umarım beğenirim. Dizi şimdilik fena değil de işte ara sahneler bayıyor ben aksiyonu için izliyorum![]()
Gelelim bakalım oralara. Daha izliyorum. 2. Sezona geçeyim görürüzBende aksiyonu için izliyordum daaaaaaaaa neyse 😀 bırakmak üzereyim o derece