kime diyorsa desin ayoll muahh diye öpücük tarzımı var yeşilçamdakı kötü adamlar gibi hhahaOrda çocuğun annesine diyordu onu.O kadın hamile olduğu için öyle davranıyor bebeğe diyor onları bi nevi çünkü o çocuğu kendisine alcak
kime diyorsa desin ayoll muahh diye öpücük tarzımı var yeşilçamdakı kötü adamlar gibi hhahaOrda çocuğun annesine diyordu onu.O kadın hamile olduğu için öyle davranıyor bebeğe diyor onları bi nevi çünkü o çocuğu kendisine alcak
Ben her zaman tarafsız yorum yaparım. Eşkıya çok sevdiğim bir dizi ama ''Anne için Çarşamba gecelerinin vazgeçilmez'' bir dizisi yazabiliyorum. Reytingleri de tam saatinde paylaşıyorum, buna rağmen bazı elemanlara yine yaranamıyorum. Kendi dizileri yeterince övülmediği için ellerinden oyuncakları alınmış çocuklar gibi ağlamaya başlıyorlar.yanlislikla liste kismini alinti yaptim mesaj yazma kismindan zor kurtuldum
neyse
@sürgünüm hergun reytingi sen paylasirsin umarim. tarafsiz yazilar yaiyorsn arti erken paylasiyorsun. sen yapmadigin gunler aksam ustu yayinlaniyor yada hic yayinlanmiyor.
bu arada normal konuda görunmuyor. en son mesajlara bakiyorum sabah paylasimini görebilmek icin
Kötü kadın zatenkime diyorsa desin ayoll muahh diye öpücük tarzımı var yeşilçamdakı kötü adamlar gibi hhaha
haftaya totelde tekrar geçerizKötü kadın zaten
Tuttu dizi bence kpa kadar rezil gitmez
O dizi berbat canısıhaftaya totelde tekrar geçeriz
ayy o değilde cesur yüreğe yazık oluyor harcıyorlar diziyi @EFE UYSAL
içerde var fazlasıyla yeter ama haziranda final yapacak 2.sezonu olmalıO dizi berbat canısı
Show yine tutturamadı
Show standartlarinda iyide en az 4 reyting olmalı. Kvpciler izlemiyor diziyi.Ama her boluk cok bombastik liderligi hakediyor.haftaya totelde tekrar geçeriz
ayy o değilde cesur yüreğe yazık oluyor harcıyorlar diziyi @EFE UYSAL
3 ortalamada devam ederse 2.sezonu göremez cnmShow standartlarinda iyide en az 4 reyting olmalı. Kvpciler izlemiyor diziyi.Ama her boluk cok bombastik liderligi hakediyor.
Kurtlar Vadisi ile bir mi tutacağız bu diziyi?Show standartlarinda iyide en az 4 reyting olmalı. Kvpciler izlemiyor diziyi.Ama her boluk cok bombastik liderligi hakediyor.
Gün degistirir böyle giderse de Show hemen bitirmez3 ortalamada devam ederse 2.sezonu göremez cnm
şu fragmana bak bu dizi cesur ve güzelden Kat Kat daha güzel
Kvp bu sezon yokya biz bu sezon onun boslugunu bu doldurur 5 reytinglik kitle izler dedik suan yoklar.Kurtlar Vadisi ile bir mi tutacağız bu diziyi?
senin yorumunu begeniyorum. dilerim böyle erken saarlerde yayinlamaya devam edersin.Ben her zaman tarafsız yorum yaparım. Eşkıya çok sevdiğim bir dizi ama ''Anne için Çarşamba gecelerinin vazgeçilmez'' bir dizisi yazabiliyorum. Reytingleri de tam saatinde paylaşıyorum, buna rağmen bazı elemanlara yine yaranamıyorum. Kendi dizileri yeterince övülmediği için ellerinden oyuncakları alınmış çocuklar gibi ağlamaya başlıyorlar.
Teşekkürler bacım.senin yorumunu begeniyorum. dilerim böyle erken saarlerde yayinlamaya devam edersin.
bu hafta belirleyici olur artik reytingler. ilk iki bölum genelde meraktan olusuyor. ucuncu bölumde reytingler rayina oturmaya basliyor.Tebrikler Cesur ve Güzel'e.
İkinci haftasında Vatanım Sensin'i devirmiş