17 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

Lale Devri kan kaybetmise benziyor, bakalim ilerleyen haftalarda nasil olacak

alemin krralı tekrar yeni bölmüden iyi gitmiş :D
macun bitmiş tükenmiş programı bölmese bbeb geçecek dağıtacak
lale devri eni gelen kızsa iş yok demiştim tipinde hayır yok
alev alev destere foruma girmeyip tüm dikkatiyle izleyince artmış
şefkat tepe gene totalde iyi

Haftalardır 1 Erkek 1 Kadın sbt a/b'de çok iyi alıyor ama tns a/b'de o kadar iyi değil.

Ne yani şimdi 1 Erkek 1 Kadın'ı daha çok kırsal kesim mi izliyor?? Sbt'ye kırsal diyoruz ama. :S

- - - Ekleme - - -

Acun yine zirvede. Reytingler düşük. Lale kötü...

alahasen bi yazdıklarına bak :))) kırsalda ab ne arar :))))) ab zengin okumuş kesim sbt nin totali kırsal agırlıklı ab her yerde ab :))))))

- - - Ekleme - - -

Alev Alev'i insanlar neden izliyor anlamıyorum.

basit formulü var konu bilindik ve berbat olsada içeriği aşk- entrika- ihanet - intikam

Alev Alev'de kızın "dayım...dayım..dayı mı nere götürüyorsunuz.dayımla görüşmem lazım" hopla zıpla eteğinin arkasındaki tülü bi oya bi buyada salla bacaklarin görünsün.Göğüslerin dekolteden fırlayacak şekilde depin oldungun yerde derken işe yaramişa benziyor:X Kimbilir o sahnlerde anlık 10'unu bile bulmuştur reyting o derece:X

Günün ençok izlenen dizisi agalar AB'de; siz dalga geçiyorsunuz ama reytingde hemde AB'de öyle bişey demiyor
[TABLE="class: cms_table, width: 96%, align: center"]
[TR]
[TD="class: cms_table_rating, align: center"][TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]KREM (TKR)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]13:18:08[/TD]
[TD]14:54:14[/TD]
[TD]2,13[/TD]
[TD]15,87[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hani boşluktan izlenen diziler reyting kırıyor deniliyor öyle kendimi kandırıyorum işte idare edin hacılar :F:F

- - - Ekleme - - -

Buda bi başka rekor heralde gecenin 2'sinde 15 shr.

[TABLE="class: cms_table, width: 96%, align: center"]
[TR]
[TD="class: cms_table_rating, align: center"][TABLE="class: cms_table_rating, width: 100%"]
[TR]
[TD]46[/TD]
[TD]BENIM ICIN UZULME (TKR-GECE)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]02:00:00[/TD]
[TD]02:31:14[/TD]
[TD]1,22[/TD]
[TD]15,01[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Lale Devri her şeye rağmen çok iyi gidiyor. Haftaya yine toparlanacak çünkü fragman bomba :)

Ayrıca bu hafta çok reklam vardı, o yüzden seyirci hemen Star'a ve Kanal D'ye yöneldi. Haftaya çok reklam olmayacak.

haluk kandırma kendini

lale devri serenay sarıkaya çıkınca düsüse geçti

ayrica acunun 2 reyting düsmesine anlam veremedim totalde biraz daha düsmüs zirveyi yine almıs bugun ab ve totalde baya yükselir çünkü çakısmıyor lale devrinle

ayrica esim bilir yükselmedi iki programda düsüs yasadı acununki biraz fazlaydi hata yapti dün hemen reklama girdi baslar baslamaz bide eski yarısmacılar vardi 3 yıl onceki turneleri gösteriyor bugun serkan beatbox oldugu bölümleri koyar elinde gecen haftaki yarismacilar var onlarla basliyor kısmınıda ciddi sekilde artırır