şuan resmen trt müzik açtim müzik programı izliyorum. Ne kadar eziyet dolu bi geceTek izlenek şeyi @Aserat ankete almamış Bu film süperdir öneririm Hemde kadın başrol oldu halde @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @Forumdash @Yiğitt @MEnes @DarkLegenD
90lar pop radyo dinle abicim nette dolasırkan iyi geliyorşuan resmen trt müzik açtim müzik programı izliyorum. Ne kadar eziyet dolu bi gece
Evet ya böyle konsept radyo var Dün tıklamiştim90lar pop radyo dinle abicim nette dolasırkan iyi geliyor
Bunun bağımlısı oldum bazen şarkıcılar şarkı hikayelerinide anlatıyor Tabi Hande yok ama en azından yeni nesil veletlerde yokEvet ya böyle konsept radyo var Dün tıklamiştim
Hande'm 2000'li. Seneye 20.senesi ve yeni albüm geliyorBunun bağımlısı oldum bazen şarkıcılar şarkı hikayelerinide anlatıyor Tabi Hande yok ama en azından yeni nesil veletlerde yok
Bekliyoruz vollu albüm gibi birşeyHande'm 2000'li. Seneye 20.senesi ve yeni albüm geliyor
İki tuşa basarak istediğimiz zaman filmi izleyebileceğimizin farkındasındır umarımAman birşeyede kütüklük etmesen izlemezsen izleme ben izledim akşamım güzel geçti sıkıntıdan patlayın ayoll
@serhatt