Haluk Bilginer'i görünce dizinin başında dayanamadım böyle bir ustanın oyunculuğundan maruz kalamazdım.Sözde @sürgünüm izlemeyecekti Kaçak'ı ama izliyor.
Haluk Bilginer'i görünce dizinin başında dayanamadım böyle bir ustanın oyunculuğundan maruz kalamazdım.Sözde @sürgünüm izlemeyecekti Kaçak'ı ama izliyor.
"Haluk Bilginer var" diye bölümü göz atarsan, karşına da çıkarsa, bırakamazsın zaten o bölümü. Şu anda karakteri tam anlamıyla kapalı kutu. Ağzından tek kelime bile çıkmadı.Haluk Bilginer'i görünce dizinin başında dayanamadım böyle bir ustanın oyunculuğundan maruz kalamazdım.
Fare besliyor,kaç yıl içeriye kapatmışlar acaba,birde şimdi bunun insani münasebetleri de yoktur nasıl davranacağını merak ediyorum."Haluk Bilginer var" diye bölümü göz atarsan, karşına da çıkarsa, bırakamazsın zaten o bölümü. Şu anda karakteri tam anlamıyla kapalı kutu. Ağzından tek kelime bile çıkmadı.
Adam yatakta yatamadı, yerde yattı. O derece konudan uzak.Fare besliyor,kaç yıl içeriye kapatmışlar acaba,birde şimdi bunun insani münasebetleri de yoktur nasıl davranacağını merak ediyorum.