Şaşırmadım hiç.
Şaşırmadım hiç.
O diziden bir şey bekleme maalesef Ay Yapım'ın eski gücünden eser yok.İnanmadım ama olsun 3-4 bile iyi başlangıç sayılır
Kanal D'ye güveniyorumO diziden bir şey bekleme maalesef Ay Yapım'ın eski gücünden eser yok.
Bir 🎈 daha patladı sayın Gs’li dostum, bitik bir yaz dizisine de geçilmezsin be…Buldular pandemi sezonunu rahat rahat at koşturdular sayın Gs'li dostumArtık kel göründü sayın Gs'li dostum
Olur mu sayın Gs’li dostum sezon başı diye böyle, zamanla 20 reytinge çıkacak.
Daha da kötüye gideceğinden şüphem yok
Buldular pandemi sezonunu rahat rahat at koşturdular sayın Gs'li dostumArtık kel göründü sayın Gs'li dostum
Sıradaki dizi hedefimizi bulmalıyız sayın Gs'li dostum.. Son 🎈 bükücüler..Bir 🎈 daha patladı sayın Gs’li dostum, bitik bir yaz dizisine de geçilmezsin be…
🎈 patlamaktan yorulduk sayın Gs’li dostum… Sıradaki hedefimiz Yargı isimli dizi olabilir, sanki o da patlayacak gibi.Sıradaki dizi hedefimizi bulmalıyız sayın Gs'li dostum.. Son 🎈 bükücüler..
@MEnes 'in izlediği leş dizilere sarmalıyız sayın Gs'li dostum..🎈 patlamaktan yorulduk sayın Gs’li dostum… Sıradaki hedefimiz Yargı isimli dizi olabilir, sanki o da patlayacak gibi.
Reytingleri görünce benim de hevesim bir tık kaçmadı değil gel sarılalım.Yalancı'yı izlemeyi düşünüyordum ama bu reytingler ne
Ben ve leş dizi izlemek... İkisinin yan yana gelmesi imkansız doğrusu... Ben bu değerli vaktimi leş dizilere ayırır mıyım hiç yoldaşım...@MEnes 'in izlediği leş dizilere sarmalıyız sayın Gs'li dostum..
YükselmezTabiki hazırız
Ben de yüksek açacağını sanmıyorum ama ilerki bölümlerde yükselir
Teşkilatın kanalı trt 1 o kadar yüksek alacağı belliydiTeşkilat gibi sürpriz yapabilir bence yani o kadar yüksek almasa da
Benle de sarılReytingleri görünce benim de hevesim bir tık kaçmadı değil gel sarılalım.
Niyeymiş oYükselmez
------
Teşkilatın kanalı trt 1 o kadar yüksek alacağı belliydi
------
Benle de sarıl
Kanald de yayınlanıyor yönetmeni ali bilgin ve çok rakibi varNiyeymiş o
bir tek senle olan aşkımız gerçekYalancı yalan olmuş
Son Yaz bugün büyük sürpriz yapacak gibi geliyor da bakalımHepsine şaşırmadım tek şaşırdığım Aşk Mantık İntikam anlaşılan olan yine Son Yaz'a olacak.
Umarım sorun olmaz yoksa izlemesem de bitmesini istemiyorumSon Yaz bugün büyük sürpriz yapacak gibi geliyor da bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?