17 Eylül 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Biz Böyleyiz (TV'de İlk) | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Aşk Mantık İntikam birkaç hafta sonra düşmeye başlar.

Yalancının düşük başlayacağını az çok biliyordum hatta dün tahminlerde 3 vermiştim tahminimi. Amma 2'lerde reyting alması çok fiyasko. Ben tekrarla falan bile en fazla AB'de 4'lere yükselmesini bekliyorum.

Kırmızı Oda zaten sezon sonu baya düşmüştü. Bu sezon da 4-6 arası gider gelir.
Bir Alya, Boncuk falan lazım insanları izletmek için.

Gündüz kuşağı nasıl almış acaba.

Reyting sonuçları + günün yorumu eklendi.

Bu sezon akşamları sokak yasağı olmazsa diziler geçen sezonki oranları göremeyebilir, ama iyi işler, yine reytingini alacaktır.
------

Kaynak: Deniz TURAL Twitter

Reactions: denizz19
Son Yaz'ın bu günden kurtulduğuna sevindim. Saçma sapan işler dönüyor bu cuma günlerinde.

Kırmızı Oda geçen sezon haziran ortasında bile 5-6 reyting almışken taze hikayelerle sezon başında daha düşük başlaması şaşırttı ama hikayeler açıldıkça yükseleceğine eminim. Artık reyting açısından biraz daha mütevazı takılacak gibi görünüyor ama zaten TV8'in reyting derdi olmadığı için (büyük sürpriz olmazsa) sezon sonuna kadar gidecektir. Diğer üç dizi arasında zirveyi almayı başaran tek yapım olarak gerçek potansiyelinin çok daha fazla olduğunu biliyoruz.

Arka Sokaklar AB'de tehlikeli sınırlara inmiş. 2015 sezonunda da AB'si bu kadar kötü olduğu için final yapmıştı ama Kanal D'nin yine o kadar radikal bir karar vereceğini sanmıyorum. Zaten olmazsa gelecek haftalarda başrollerden birini vurup yükseltirler yine.

AMİ düşer derken açık ara zirveye yerleşmesi günün hatta son zamanların en büyük sürprizlerinden biri. Oysa fanlar bile son 2-3 haftadır dizinin senaryosundan memnun değildi. Ama bu diziden ikinci bir SÇK çıkacağını sanmıyorum o yüzden ekim ayında daha farklı bir tabloyla karşılaşacağız bence.

Biz Böyleyiz o kadar rakibin arasında doğal olarak iyi gidememiş. ATV bu tabloyu görünce yeni dizilerinden birini (büyük ihtimalle Destan) cumaya koymak için yanıp tutuşmaya başlamıştır bile.

Ve gelelim günün en büyük şoku Yalancı'ya. İlk bölümü birazdan izleyeceğim ama bence düşük reyting aldıysa en büyük nedeni çekimleri. Yani evet çok güzel duruyor ama fragmanlardan da anlaşıldığı gibi aşırı stilize bir dünyası var. Biz daha farklı bir kesimden olduğumuz beğeniyoruz ama ekran başındaki genel izleyiciyi itmiş belli ki. Tabii ki dizi Total'e yaransın demiyoruz ama Türk televizyonları için fazla marjinal kaçtı galiba. Tabii ne olursa olsun AB'de bile 2 küsür alması gerçekten anlaşılmaz bir durum umarım gelecek hafta toparlanır.
------

Hazırız bölümü izlemeye diyelim o zaman.

Lakin Yargı da 3-4 oranlarında başlayacak gibi, fazla yüksek açacağını pek sanmıyorum.
Ay ne 3-4'ü be 2 alabilirse dua et fragmanları aşırı sıkıcı ve soğuk duruyor.
Üstelik hafta sonunda üç rakip diziye karşı yayınlanacak şimdiden final haberi gözlerimin önüne geldi bile.

Reactions: Klaus and Yiğitt
Teşkilat gibi sürpriz yapabilir bence yani o kadar yüksek almasa da

Yalancı beklentinin altında başlamış. Gelecek haftayı beklemek lazım yinede yorum yapmak için. Belki tekrarları falan iyi gider ve 4+ oranlara ulaşabilir.

Arka Sokaklar TOTAL'de 5+ alarak fena başlamamış ama AB'de düşük.

Aşk Mantık İntikam şaşırtıcı bir şekilde çok iyi gitmiş ve hiç etkilenmemiş rakiplerinden.

Kırmızı Oda üzdü. Çok iyi açmıştı oysa ki sezonu (vakalar bakımından). Umarım en kısa zamanda 7-8 reytinglere ulaşır.