17 Eylül 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Biz Böyleyiz (TV'de İlk) | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Ne kına yakacam yüksek almasını isterim ama gerçek bu.
Geçtiğimiz sezondan devam eden işler düşüşle açtı zaten belliydi sadece sen her zamanki gibi kendinden çok emin konuşup patladın.
Zaten sezon başında herkes düşük aldığı için 5-6 alır diye düşünmüştüm yoksa zaten çift haneli beklentim yoktu.
En azından 1. olabilmeyi başarmış gelecek haftalarda toparlanacaktır.

Zaten sezon başında herkes düşük aldığı için 5-6 alır diye düşünmüştüm yoksa zaten çift haneli beklentim yoktu.
En azından 1. olabilmeyi başarmış gelecek haftalarda toparlanacaktır.
Kendimi avuturken ben.

Mafya var, geçen sezon başrol karakter öldü ama iç karartıcı değil aynen.

------

İyi kına yak.
Mafya konusu tutarsa görürüm seni o zaman

------

Hain bebüşe bak sen..
Sosyal medyada dizimiz çok konuşuluyor ayrıca kadromuz da zaten yıldızlar topluluğu
Avucunuzu yalarsınız kısaca

Reactions: 12.Adam and Yiğitt

------

Hain bebüşe bak sen..
Sosyal medyada dizimiz çok konuşuluyor ayrıca kadromuz da zaten yıldızlar topluluğu
Sosyal medyada çok konuşuluyor diye reytingleri de mi iyi gelecek sabah sabah güldürdün yine.

------

Hain bebüşe bak sen..
Yıldızlar topluluğu? 😱 Ali Atay dışında yıldız göremedim ben orada, Ali Atay başarılı olsa da reytingli biri değil... Yarın bu saatlerde görüşürüz o zaman.

Yalancı kalitesiyle Hekimoğlu'nu anımsatmıştı, reytingi de benzer gelmiş
Bu ülkede ağalı konaklı töre namus intikam ve psikolojik dram dizileri tutuyor. Kaliteli dizilerin TV'de işi yok.

AMİ rakipleri gelmesine rağmen iyi devam ediyor, Ocak ayına kadar reytinglerini görmek lazım.

Arka Sokaklar'ın reytinglerinin nasıl olacağı belliydi zaten, aksiyonlu bir olay olunca 7 8 reytinglere tekrar çıkar

Oda balonu patlamış hayırlı uğurlu olsun

Reactions: 12.Adam
Kırmızı oda geçen sene bitmeliydi çok sıktı.

Yalancı çok soğuk ve sıkıcı bir diziydi 10 dakika zor dayandım internette yayınlanmalıydı.

Aşkmi de sıkmaya başladı senaryo olarak izledim ama biraz sıkıyo.
------

Pınar Deniz sevdiğim bir isim ama dizide iş yok gibi sanki..
Yargı tutmaz zaten