Üstüne vazife olmayan işlere karışma.
Reytingleri yorumlayasım geldi..Üstüne vazife olmayan işlere karışma.Ayrıca tüm diziler sezon dönüşünde en az 2-3 reyting kaybettiği için severek izlediğin Son Yaz'dan kork bence.
'Son Yaz' 2-3 bandı açılış yapar, geçen sezonun reyting dizileri bile yarı yarıya düşük açarken Son Yaz 2 küsürlerle başlayacaktır.Reyting konusu yorumlayasım geldi..Ahahahah ben senin kadar izlediğim dizinin reytingleriyle ilgilenmiyorum kiKaç gündür Kırmızı Oda şöyle uçacak böyle kaçacak diyorsun harbiden kaçmışSon Yaz bugün şovunu yapacaktır sen rahat ol
En azından diğer dizilerin aksine 1. olmayı başarmış senin dizin o kadarını bile yapamayacak ve FOX'un da durumu ortada olduğu için muhtemelen birkaç haftaya sepet havası.Reyting konusu yorumlayasım geldi..Ahahahah ben senin kadar izlediğim dizinin reytingleriyle ilgilenmiyorum kiKaç gündür Kırmızı Oda şöyle uçacak böyle kaçacak diyorsun harbiden kaçmışSon Yaz bugün şovunu yapacaktır sen rahat ol
'Son Yaz' 2-3 bandı açılış yapar, geçen sezonun reyting dizileri bile yarı yarıya düşük açarken Son Yaz 2 küsürlerle başlayacaktır.
Çok beklersinizEn azından diğer dizilerin aksine 1. olmayı başarmış senin dizin o kadarını bile yapamayacak ve FOX'un da durumu ortada olduğu için muhtemelen birkaç haftaya da sepet havası.
Mafya var, geçen sezon başrol karakter öldü ama iç karartıcı değil aynen.Çok beklersinizBizim dizi iç karartıcı değil, çok düşük başlamayız
İyi kına yak.Aşk Mantık İntikam'a helal olsun ben dün kesin büyük düşüş yaşar diyordum ama zirveyi bırakmamış. Hem de Total'de oranlarını yükseltmiş.
Yalancı için tahminlerde yüksek verdim ama bu bantlarda geleceğini dün izlerken tahmin etmiştim. Bu kadar kaliteli bir işin yüksek reyting alamayacağını anlamıştım.
Kırmızı Oda konusunda ne dediysek o.
Sanki çok yüksek oranlar alıyordu da düşük başlamayacak. Haziran'ın ilk haftası sezon finali yaptı, en erken sezonu kapatan dizilerden biriydi. Zaten yeni başlamıştı, üstüne erkenden ara vermesi kötü etkileyecek. İnsanlar diziyi unutmuştur bile. Ek olarak 4 reytingle sezonu kapatmış, 1 küsür oran gelmez umarım.Çok beklersinizBizim dizi iç karartıcı değil, çok düşük başlamayız
KONUŞ BE YİĞİDOSanki çok yüksek oranlar alıyordu da düşük başlamayacak. Haziran'ın ilk haftası sezon finali yaptı, en erken sezonu kapatan dizilerden biriydi. Zaten yeni başlamıştı, üstüne erkenden ara vermesi kötü etkileyecek. İnsanlar diziyi unutmuştur bile. Ek olarak 4 reytingle sezonu kapatmış, 1 küsür oran gelmez umarım.
Ne kına yakacam yüksek almasını isterim ama gerçek bu.Mafya var, geçen sezon başrol karakter öldü ama iç karartıcı değil aynen.
------
İyi kına yak.
Ben realist bir insanım, neyse o.KONUŞ BE YİĞİDO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?