17 Eylül 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Biz Böyleyiz (TV'de İlk) | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Aşk Mantık İntikam:
Total:
6.46 (1)
AB: 4.42 (2)
ABC1: 5.91 (1)

Arka Sokaklar:
Total:
5.06 (3)
AB: 2.17 (11)
ABC1: 3.53 (5)

Kırmızı Oda:
Total:
3.81 (6)
AB: 4.76 (1)
ABC1: 4.82 (2)

Yalancı:
Total:
2.21 (13)
AB: 2.25 (10)
ABC1: 2.34 (13)

Emanet:
Total:
1.85 (16)
AB: 0.97 (27)
ABC1: 1..27 (24)

Biz Böyleyiz (TV'de ilk kez):
Total:
1.80
AB: 1.63
ABC1: 2.19

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı (Tekrar) :
Total:
2.20 (15)
AB: 2.51 (6)
ABC1: 2.65 (9)

Yalancı (Tekrar):
Total:
1.35 (23)
AB: 1.33 (19)
ABC1: 1.27 (23)

Kaynak: Televizyoncu Adam

Son düzenleme:
Reactions: cookies and 12.Adam
Rakiplerden kötü etkilenir dediğimiz AMİ iki grupta zirvede, sezona damga vurur dediğimiz Yalancı ilk 10'da yok, Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar eski reytinglerini mumla arıyor.. Sezona büyük şoklarla başlıyoruz. 😱

Reactions: cookies
Yalancı yükselir umarım, kırmızı oda esas kitlesinde 5 bile alamamış, toparlayacak potansiyeli var, inşallah başarabilir.

Reactions: Carpe Diem
İlginç bir sonuç gelmiş... Özellikle KO şaşırdım..
Fox tebrik ederim, dizisi iyi bir kitle edindi.. Total bandında kendisini çok iyi korumuş.
Ekim ayında herşey ortaya çıkacaktır...

Seyirci dizilerin başladığından haberdar olup, ekrana dönmesi lazım.

Ben ilk defa böyle bi cuma reytingleri görüyorum 😱

'Yalancı' beklediğimden çok düşük açılış yapmış, o kadar tanıtıma daha iyi açılış beklerdim. En azından +3 ile başlasaydı. Kanalın akışında bol tekrar verdiğini görüyoruz, umarım haftaya iyi bir yükseliş yaşar. Çok olumlu yorumlar gördüm, bölümü ben de bugün izleyeceğim.

'Kırmızı Oda' oranları şaşırtmadı beni, bu civarlarda başlayacağını tahmin ediyordum. Geçen sezon epey düşük kapattı, çoğu insanda 'hikayeler dikkat çekmiyor artık' önyargısı oluştu. Çoğu kişi bu düşüncede olduğu için şans vermez bile, tanıtımlar epey ilgi çekiciydi. Toparlayacaktır ama 5-6 bandı üzerine çıkacağını hiç düşünmüyorum.

'Arka Sokaklar' klasik oranlarıyla açmış, geçen sezon da bu oranlarla kapatmıştı. Zamanla yükselir her yıl olduğu gibi, 7 bandlarına çıkar ileriki aylarda.

'Aşk Mantık İntikam' kocaman tebrikler, üç yeni rakibe rağmen hiç etkilenmemiş desek yeridir. Cuma akşamlarına alternatif olursa kanal gününü değiştirmez ki ben olsam böyle risk almam, yerine gelecek dizi de maximum bu oranlarda hadi 7 bandına çıksın ama garantisi yok sonuçta.

Üstüne vazife olmayan işlere karışma.
Ayrıca tüm diziler sezon dönüşünde en az 2-3 reyting kaybettiği için severek izlediğin Son Yaz'dan kork bence.
Reytingleri yorumlayasım geldi..
Ahahahah ben senin kadar izlediğim dizinin reytingleriyle ilgilenmiyorum ki
Kaç gündür Kırmızı Oda şöyle uçacak böyle kaçacak diyorsun harbiden kaçmış
Son Yaz bugün şovunu yapacaktır sen rahat ol

Reactions: 12.Adam and Yiğitt
'Son Yaz' 2-3 bandı açılış yapar, geçen sezonun reyting dizileri bile yarı yarıya düşük açarken Son Yaz 2 küsürlerle başlayacaktır.

En azından diğer dizilerin aksine 1. olmayı başarmış senin dizin o kadarını bile yapamayacak ve FOX'un da durumu ortada olduğu için muhtemelen birkaç haftaya sepet havası.

Reactions: Maskeli Fedai
'Son Yaz' 2-3 bandı açılış yapar, geçen sezonun reyting dizileri bile yarı yarıya düşük açarken Son Yaz 2 küsürlerle başlayacaktır.

En azından diğer dizilerin aksine 1. olmayı başarmış senin dizin o kadarını bile yapamayacak ve FOX'un da durumu ortada olduğu için muhtemelen birkaç haftaya da sepet havası.
Çok beklersiniz
Bizim dizi iç karartıcı değil, çok düşük başlamayız

Reactions: Yiğitt
Aşk Mantık İntikam'a helal olsun ben dün kesin büyük düşüş yaşar diyordum ama zirveyi bırakmamış. Hem de Total'de oranlarını yükseltmiş.

Yalancı için tahminlerde yüksek verdim ama bu bantlarda geleceğini dün izlerken tahmin etmiştim. Bu kadar kaliteli bir işin yüksek reyting alamayacağını anlamıştım.

Kırmızı Oda konusunda ne dediysek o.

Çok beklersiniz
Mafya var, geçen sezon başrol karakter öldü ama iç karartıcı değil aynen.

------

İyi kına yak.

Çok beklersiniz
Sanki çok yüksek oranlar alıyordu da düşük başlamayacak. Haziran'ın ilk haftası sezon finali yaptı, en erken sezonu kapatan dizilerden biriydi. Zaten yeni başlamıştı, üstüne erkenden ara vermesi kötü etkileyecek. İnsanlar diziyi unutmuştur bile. Ek olarak 4 reytingle sezonu kapatmış, 1 küsür oran gelmez umarım.

KONUŞ BE YİĞİDO

Reactions: Yiğitt
Mafya var, geçen sezon başrol karakter öldü ama iç karartıcı değil aynen.

------

İyi kına yak.
Ne kına yakacam yüksek almasını isterim ama gerçek bu.
Geçtiğimiz sezondan devam eden işler düşüşle açtı zaten belliydi sadece sen her zamanki gibi kendinden çok emin konuşup patladın.