17 Eylül 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Biz Böyleyiz (TV'de İlk) | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
67,568
Puanı
1,061

Dün akşamın sürprizlerle dolu reyting sonuçları belli oldu.
Total ve ABC1'de 'Aşk Mantık İntikam', AB'de 'Kırmızı Oda' zirvede!
  • Yazın en çok izlenen dizisi olan 'Aşk Mantık İntikam' güçlü rakiplerine rağmen reytinglerini korumayı başararak şaşırttı.​
  • 'Kırmızı Oda' geçen sezon reytinglerinden düşük bir açılış yapsa da AB'de zirvede, ABC'de ise 2. sırada yer aldı.​
  • 16. sezona başlayan 'Arka Sokaklar' Total'de 3. sırada yer alırken AB'de ilk 10 dışında kaldı.​
  • Show TV'nin iddialı projesi 'Yalancı' ise Total ve ABC1'de 13, AB'de 10. olarak hayal kırıklığı yarattı.​
  • TRT 1'in yeni dizisi 'Barbaroslar: Akdeniz'in Kılıcı'nın tekrar bölümüyle iki grupta ilk 10'a girmesi de dikkat çekti.​

TOTAL

AB

ABC1

------

Son düzenleme:
Reactions: STAR and Dosi
Müsait olursam ama asla değilim Yalancı

10 bölüm sonra senaryosu bozduğunda ağlama o zaman.
Beni sevdiğin için naz yapıyorsun ama fazla naz aşık usandırır o yüzden izliyorsun ben anlamam.
Dizi mi yok sanki bırakır başka diziyi izlerim. Hayırlısı diliyorum benim sağım solum belli olmaz şimdi bıraktım diyorum her an bölümü izleyebilirim kafam eserse

Kırmızı Oda 4-5 oranlarla açar gibi, bu sezon AB zirvesi de gitmese bari.
Bu dizinin diğerlerine göre en büyük avantajı yeni dizi gibi başlayacak olması yani sezonu açan diğer dizilerin aksine o kadar reyting kaybedeceğini sanmıyorum. Kısacası en az 5-6 reyting de sen şuna.

Reactions: Yiğitt