17 Eylül 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Maç düşük oranlar almış. Kvp 12 yıl ayakta durabilmiş dev bir proje kutlamak lazım
ama bu sezon son sezonu olacak gibi. İnadına aşk beni şaşırtıyor.Güzel oranlar almış. Kösemin hali nice olacak meraktayım. Bu reyting tablosundan pek sıkı bir rakibi olmadığı görülüyor. Çarşamba yerine perşembe yayınlanması dizi adına hayırlı olmuş
Perşembeye gelecek başka iddialı dizi var mıydı?Hatırlayamadım..KA geçen sezon miadını doldurdu bu sezon çok süpriz olmazsa son sezonu olur.Iyyy pis köseme kaldı ortalık.

Maç iyi gitmiş. Kurtlar Vadisi Pusu beklenenin altında sonuçlar almış, keşke Ekim'de başlasaydı. İnadına Aşk güçlü rakiplerine çok iyi direnmiş, günü kesinlikle değişmemeli.

Çarşı Pazar, TV'de ilk gösteriminde gayet iyi sonuçlar almış. Rising Star Türkiye, KÇ ve BDH tekrarları da iyi gitmiş.

Son düzenleme:
Vadi bence iyi başlamış haftaya yükselir.

İnadına Aşk'ta başarılı gitmiş ben olsam yerinden etmem diziyi Kocamın Ailesi'ni Pazartesi'ye koyarım.

inadına aşk vadiyi geçiyormuş kız @Çiğdem- dilime düştün
malesef bu sezon 7 reytingi bu kanalda geçemeyiz en fazla alacağımız reyting normal haftalarda bile 7 ama sezon başlamadan ben çok söyledim bunu kösem 8 reyting alması yeticektir toteli alması için ben kanal d kanalından reyting falan beklemiyorum ayy kurtulamadık şu nalet kanaldan

Maç vardı etkilenmiştir. Hangi kanala gitsinki Kvp.

Maç vardı etkilenmiştir. Hangi kanala gitsinki Kvp.
normal haftalardada 7 yi geçemez ben sezon başlamadan sana bu konuda çok söyledim bu fikirde olduğumu

show tv geçecektik çokta ciddi teklif almışız kabul etmemişiz ayy resmen yeniden doğmayı red ettik

Vadi fena başlamamış bence maça rağmen.

İnadına Aşk bence de gününde kalmalı Kocamın Ailesi'nin bu kadar yüksek alacağının garantisi yok.

Bir Deniz Hikayesi'nin tekrarı iyi sonuçlar almış.

Kösem belki geçer sizi.
ayoll vadi en kötü haliyle bile maçları geçen bir diziydi geçen yıl o kötü halimizle bile 9 reyting alıp maçı totelde geçiyorduk anlaşılan bu sezon geçen sezonkı beğenediğimiz reytingleri bile arayacaz 6-7 ortalamada gidicez gibi görünüyor durum çok vahim
😵😵😵

2 hafta sonra yine maç Bjkninki şifresiz hangisini izleyecen vadiyimi maçı mı?

Kurtlar Vadisi Pusu ve İnadına Aşk maç 'a rağmen gayet iyi reytingler almışlar.
Tebrik ederim.

hem fener hem beşiktaş maçı vardı erken başladı gündem yoğundu vs. diyerek kendimizi avutalım diyorum inadına aşk diye bi diziyle aynı reytingi almışız böyle bişey olamaz

ne yazık ki bu aşk eksenli ergenvari sistemde ve bu kanalda asla hakedilen ve beklenen reytingi alamayacaz
kanal d de diziyi protesto eden çok büyük bi kitle var atv de olsaydık en az 9-10 alırdık dünkü bölümle

Vadi maç olmasına rağmen total'de kötü bekletilerin İnadına Aşk yakalamış nerdeyse bu sezonda pek umut yok gibi bu reyting sisteminde gibi duruyor Ab'de ise herzamanki gibi vasat.