17 Eylül 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

17 Eylül 2012 Pazartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    24
  • Anket kapatılmış .
Trt olsaydı iyi olurda aslında ama neyse.

Trt kendine güvenmiyor demek ki(!)

Kendi şirketinde istediği gibi at koştursun.

tns şrefine yorum yapayayım :))). malum burayı sbtcilerde okuyor. sbt ye baştan beri dedik fazla kırsaldan ölçüyorsun. kırsalda çocuk nufus fazla dogal olarak çocukların izlediği programlar ve köylü varoş programları sbt yukaı çıkarıyordu. o zamnanda dedik bu denekleri normaleştirin yoksa kimse ciddiye almayacak diye. takke düştü kel gözüktü.tns ye dikat ederseniz çocuk programları ve kırsal dizler düşmüş arka sokaklar yergök aşk düşerken daha kentli dizi olan hayatımın rolü yukarı çıkmış. tns tabiki de en büyük darbeyi stv ye vurmuş gözüküyor :))))) daha öncede stv nin belgeseleleri bile ilk onda olurdu :))))) sbt nin bu konuda çuvalayacagını yazmıştık. keşke zamanında sbt bu hataklarını düzeltseydi daha saglıklı sonuçlar alırdık

sbt ile tns nin abc1 reytingleri daha uyumlu sebebi malum abc1 gurubu daha varoş ve kırsalı yansıtır. kısacası sbt stv ve trt yi yukarıya çekecem diye fazla kırsala dalmıştı.

bu sonuçlardan alaşıldıgı gibi ab dizileri tnsde totalde de yukarı çıkacak. mesela muhteşem yuzyil ,öbzg, kayıpşehir veda işler güçler sbt ye göre bir iki puan yukarda olacak. düşecek diziler arka sokaklar emirin yolu hayat devam ediyor lale devri yer gök aşk ve stv nin uyduruk dizileri :)))) acunda ve büyük show yükselecek gibi ben bilmemn eşim bilir sbt deki kralıgı son bulacak. stv yi artık listenin yukarısında pek göremiyeceğiz :))))) kanal d artık arka sokaklar ve akasya duragı gibi dandik dizilerin tekrarını yayınlamaktan vazgeçektir. kanal d ucuz dizlerle parsayı topladıgı da yanına kar kaldı. tabi birde yok evimin kenarı yok bugun ne giysem bana herşey yakışır gibi dandik programlar agb ve sbtnin dandik ölçümleriyle yukarı çıktıgı çok açıktı bu programlarında sonu geldi artık. kısacası gündüz kuşagında daha kaliteli yararlı programlar izleyeceğiz

ha bide dandik focus yapımları var agb ve dbt de yukarda çıksalarda bu dizilede kalitesizdi bunlarında düşeceği açık. kısacası artık kolay reyting devri bitti reyting için artık daha zeki ve kafa yorucu programlar ve diziler tutacak. bu arada sudan bıkmış balıklar da yayında kalkacaktır artık

herkese hayırlı olsun

Son düzenleme:
tns şrefine yorum yapayayım :))). malum burayı sbtcilerde okuyor. sbt ye baştan beri dedik fazla kırsaldan ölçüyorsun. kırsalda çocuk nufus fazla dogal olarak çocukların izlediği programlar ve köylü varoş programları sbt yukaı çıkarıyordu. o zamnanda dedik bu denekleri normaleştirin yoksa kimse ciddiye almayacak diye. takke düştü kel gözüktü.tns ye dikat ederseniz çocuk programları ve kırsal dizler düşmüş arka sokaklar yergök aşk düşerken daha kentli dizi olan hayatımın rolü yukarı çıkmış. tns tabiki de en büyük darbeyi stv ye vurmuş gözüküyor :))))) daha öncede stv nin belgeseleleri bile ilk onda olurdu :))))) sbt nin bu konuda çuvalayacagını yazmıştık. keşke zamanında sbt bu hataklarını düzeltseydi daha saglıklı sonuçlar alırdık

sbt ile tns nin abc1 reytingleri daha uyumlu sebebi malum abc1 gurubu daha varoş ve kırsalı yansıtır. kısacası sbt stv ve trt yi yukarıya çekecem diye fazla kırsala dalmıştı.

bu sonuçlardan alaşıldıgı gibi ab dizileri tnsde totalde de yukarı çıkacak. mesela muhteşem yuzyil ,öbzg, kayıpşehir veda işler güçler sbt ye göre bir iki puan yukarda olacak. düşecek diziler arka sokaklar emirin yolu hayat devam ediyor lale devri yer gök aşk ve stv nin uyduruk dizileri :)))) acunda ve büyük show yükselecek gibi ben bilmemn eşim bilir sbt deki kralıgı son bulacak. stv yi artık listenin yukarısında pek göremiyeceğiz :))))) kanal d artık arka sokaklar ve akasya duragı gibi dandik dizilerin tekrarını yayınlamaktan vazgeçektir. kanal d ucuz dizlerle parsayı topladıgı da yanına kar kaldı. tabi birde yok evimin kenarı yok bugun ne giysem bana herşey yakışır gibi dandik programlar agb ve sbtnin dandik ölçümleriyle yukarı çıktıgı çok açıktı bu programlarında sonu geldi artık. kısacası gündüz kuşagında daha kaliteli yararlı programlar izleyeceğiz

herkese hayırlı olsun

hoşgeldin beyazsoy yorumun muhteşem ..

hoşgeldin beyazsoy yorumun muhteşem ..

sagol kardeş geldim gidecem tns için yorum yapayım dedim sadece.. bu arada dende hoş geldin..
unutmuşum artık kaliteli yapımlar üst sırada olacak teoriine göre artık evlilik programlarındanda dökülen olacak. belki tek ayakta kalan esra erol ayakta kalacak oda saatinde değişirerek

ab grubunda ve abc1 grubunda krem in tekrarı süper gitmiş sevindim :)

vadi nolcak beyazsoy

vadi sbt ye göre düşecek ama fazla düşüş yaşamaz. aslın konjöktör ( ppk azması- süriye olayları amerikan elçilerin öldürülmesi. iranın ve süriyenin pkk ya destekelri) kurtlar vadisi için iyi senaryo kaynakları ama geçen hafta izlediğim kurtlar vadisi eski hatalarını tekrarlıyor. iki sezon önce amerikan üssüne girip adam kaçıran kurtlar 5 dakiak izlediğim bölümde helikopterle geminin üstüne geliyor. helikopter gemiyi uçuracak kadar sarsıyor ama içindeki adamlar helikopterin geldiğinin farkına varmıyor :)))) üstelik bütün silahlı adamlar yatın içinde :))) dışarda koruma yok :))) polat eliyle koymuş gibi adamları haklıyor :)))))) aslında kurtlar bunun gibi kalitesizliklere imza atmasa bu yıl önü açık

Son düzenleme:
Sonunda TNS gelmiş ya çok sevindim , ama SBTnin reytinglerini bence paylaşmıyalım ya çok oluyo , TNS yeterli hem daha iyi , bu arada ABC1 , lise ve üniversite mi sadece?

vedanın ab grubunda birincilik şansı var bence:)

beren konusunda haklısın olsaydı vadnin hiç şansı yoktu :))
veda ab gurunda yukarda oalcak ama 10 reytingi geçemesi çok zor. türk halkı cumhuriyet dönemi dizilerini pek sevmiyor yada yapımcılar o dönemi çok "enetel" anlatıyor milletin ekmek bulmakta zorlandıg dönemler grand tuvalet elbisler köşklerle anlatılmaya çalışıyor pek inandırıcı bulunmuyor sanırım

- - - Ekleme - - -

Lise üniversite karışık galiba öyle anladım :D
a gurubu çok zengin b gurubu okumuş etmiş yada orta halli zengin c gurubu daha varoş okumamış kesim