Showda ki Oldu Teşekkürler ne?
Abc1 grubunu sevdim
Onu ben de merak ettim. Show'un saçma programlarından biri herhalde.
Showda ki Oldu Teşekkürler ne?
Abc1 grubunu sevdim
C1 grubu hangi kesimi içeriyor tam anlayamadım yani okumuş kesimmi zengin kesimmi nedir onu tam anlatabilen arkadaşa teşekür edeceğim )
TNS'ye gittikçe ısınıyorum.
teşekürler konuyu inceledim ve en kaliteli grup ab grubu ama türkiyeyi yansıtan en iyi grup sanırım abc1 grubu ..
tns şrefine yorum yapayayım )). malum burayı sbtcilerde okuyor. sbt ye baştan beri dedik fazla kırsaldan ölçüyorsun. kırsalda çocuk nufus fazla dogal olarak çocukların izlediği programlar ve köylü varoş programları sbt yukaı çıkarıyordu. o zamnanda dedik bu denekleri normaleştirin yoksa kimse ciddiye almayacak diye. takke düştü kel gözüktü.tns ye dikat ederseniz çocuk programları ve kırsal dizler düşmüş arka sokaklar yergök aşk düşerken daha kentli dizi olan hayatımın rolü yukarı çıkmış. tns tabiki de en büyük darbeyi stv ye vurmuş gözüküyor )))) daha öncede stv nin belgeseleleri bile ilk onda olurdu )))) sbt nin bu konuda çuvalayacagını yazmıştık. keşke zamanında sbt bu hataklarını düzeltseydi daha saglıklı sonuçlar alırdık
sbt ile tns nin abc1 reytingleri daha uyumlu sebebi malum abc1 gurubu daha varoş ve kırsalı yansıtır. kısacası sbt stv ve trt yi yukarıya çekecem diye fazla kırsala dalmıştı.
bu sonuçlardan alaşıldıgı gibi ab dizileri tnsde totalde de yukarı çıkacak. mesela muhteşem yuzyil ,öbzg, kayıpşehir veda işler güçler sbt ye göre bir iki puan yukarda olacak. düşecek diziler arka sokaklar emirin yolu hayat devam ediyor lale devri yer gök aşk ve stv nin uyduruk dizileri ))) acunda ve büyük show yükselecek gibi ben bilmemn eşim bilir sbt deki kralıgı son bulacak. stv yi artık listenin yukarısında pek göremiyeceğiz )))) kanal d artık arka sokaklar ve akasya duragı gibi dandik dizilerin tekrarını yayınlamaktan vazgeçektir. kanal d ucuz dizlerle parsayı topladıgı da yanına kar kaldı. tabi birde yok evimin kenarı yok bugun ne giysem bana herşey yakışır gibi dandik programlar agb ve sbtnin dandik ölçümleriyle yukarı çıktıgı çok açıktı bu programlarında sonu geldi artık. kısacası gündüz kuşagında daha kaliteli yararlı programlar izleyeceğiz
herkese hayırlı olsun
hoşgeldin beyazsoy yorumun muhteşem ..
vadi nolcak beyazsoy
vadi nolcak beyazsoy
vadi totalde birinci olur.. abc1 grubunda ikinci.. ab grubunda 3. olur )
yok vadi bu sene rahat. beren yok vadisnin uykuları kaçmayacak ))) rahat üç gurpta birinci
Arkadaşlar abc1 ne tam olarak
veda ab gurunda yukarda oalcak ama 10 reytingi geçemesi çok zor. türk halkı cumhuriyet dönemi dizilerini pek sevmiyor yada yapımcılar o dönemi çok "enetel" anlatıyor milletin ekmek bulmakta zorlandıg dönemler grand tuvalet elbisler köşklerle anlatılmaya çalışıyor pek inandırıcı bulunmuyor sanırımvedanın ab grubunda birincilik şansı var bence
beren konusunda haklısın olsaydı vadnin hiç şansı yoktu )
a gurubu çok zengin b gurubu okumuş etmiş yada orta halli zengin c gurubu daha varoş okumamış kesimLise üniversite karışık galiba öyle anladım