- Reaksiyon puanı
- 34,585
- Puanı
- 1,061
Teşekkürler bro 😆Özele fırlattım.
Rica ederim bro.Teşekkürler bro 😆
Akıcı, sürükleyici ve hiç sıkmıyorTam benlik de böylesi gelmez bir daha, bitti.
Son sezona geçebildim nihayet umarım bitirmek nasip olur.
Sen kaçtasın?
Ay bazen sıkılıyorum da o kadar değil idare ediyor, akıyor bir şekilde.Akıcı, sürükleyici ve hiç sıkmıyor
Ben bitirdim bile
Son sezonu çıkar çıkmaz tüketmiştim sen geç bile kalmışsınAy bazen sıkılıyorum da o kadar değil idare ediyor, akıyor bir şekilde.
Ne ara bitirdin ayol? 😱
İnci Taneleri kışın 4'lere düşebilir klasik senaryo gelecek bölüm Yılmaz Erdoğan vurulacak@Aserat dediği gibi Perşembeye Senaryosu iddialı bir iş gelirse Gün birincisi bile olabilir. Ya TRT'den ya da atv'den gelebilir o hamle
Bahadır Özdenerden Hudutsuz Sevda Totalde 1. Olmuş tebrikler
İnci Taneleri hala iyi oranlar alıyor ama bir yere kadar alır o oranları
Siyah Kalp ise reytingi düşüyor, Senaryo iyi değil muhtemelen
Son sezon çıktığında ben daha 6. sezondaydım düşün ne kadar geride olduğumu. :Son sezonu çıkar çıkmaz tüketmiştim sen geç bile kalmışsın
Hudutsuz için avantaj olabilir, Eğer Hudutsuzda o çıkışı yapamazsa Perşembe güzel bir iş gelirse artık Hudutsuzun işi bile zor.İnci Taneleri kışın 4'lere düşebilir klasik senaryo gelecek bölüm Yılmaz Erdoğan vurulacak
Hudutsuz'un sabit bir 4 reytinglik izleyicisi var, zamanla 6-7'lere çıkacak bir potansiyel ki bu sezon 4. Bölüm'de 6'ya dayandı. Yeni gelen diziler çalsa çalsa SK ve İ.T'nden kitle çalar. O da iki dizinin reytingleri dengesiz diyeHudutsuz için avantaj olabilir, Eğer Hudutsuzda o çıkışı yapamazsa Perşembe güzel bir iş gelirse artık Hudutsuzun işi bile zor.
Akıcı, sürükleyici ve hiç sıkmıyor
Ben bitirdim bile
Fişekleme konusu olunca x2 hızında izliyor zaar.Son sezonu çıkar çıkmaz tüketmiştim sen geç bile kalmışsın
Hudutsuz Sevda sadık izleyicisi var doğru söylüyorsun ama Siyah Kalp senaryosu bozulmuş gibi düşüşte sürekli çünküHudutsuz'un sabit bir 4 reytinglik izleyicisi var, zamanla 6-7'lere çıkacak bir potansiyel ki bu sezon 4. Bölüm'de 6'ya dayandı. Yeni gelen diziler çalsa çalsa SK ve İ.T'nden kitle çalar. O da iki dizinin reytingleri dengesiz diyeİnci Taneleri geldi 10 aldı ilk bölümde Hudutsuz 1 reyting kaybetmişti 😂
Şaka gibi kanalın yapamadığı PR'ı onlar yaptıTeşekkürler Hakan Çalhanoğlu, teşekkürler İrfan Can Kahveci.
Diyorum ya yeni dizi gelince sallancak iki dizi de onlar. İnci Taneleri çok çabuk düştü 10'lardan ve izleyicileri aşırı mutsuz. Hudutsuz'un ben zirveyi maçlar dışında bırakacağını zannetmiyorumHudutsuz Sevda sadık izleyicisi var doğru söylüyorsun ama Siyah Kalp senaryosu bozulmuş gibi düşüşte sürekli çünkü
İnci Taneleri ise o Pavyon Sahnesi için izleniyor açık ve net. O Sahnede olmasa sonu belli zaten
Hala daha yapıyorlar.Şaka gibi kanalın yapamadığı PR'ı onlar yaptı
O zaman bu sezon 7'yi göreceğiz mi Fikretim ? 😂
Bu hafta yayınlanan bölüm ile devam edersek sezon boyunca 7'yi de görürüz 8'i de kardeş.O zaman bu sezon 7'yi göreceğiz mi Fikretim ? 😂
İşte bak bu kutlanır 😂 O zaman sen git Damla'yla ilgilen bende Zeynep ile Didem arasında mekik dökeyim 😂😂😂Bu hafta yayınlanan bölüm ile devam edersek sezon boyunca 7'yi de görürüz 8'i de kardeş.
Eee azgın olunca böyle oluyor.Fişekleme konusu olunca x2 hızında izliyor zaar.@serhatt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?