Medyapıma bakalım aynı muamele yapacak mı UŞM gibi hayatta yapmazyerine gelecek EBG bile tutmayacak bence
Medyapıma bakalım aynı muamele yapacak mı UŞM gibi hayatta yapmazyerine gelecek EBG bile tutmayacak bence
bence de zaten medyapımı kızdırsalar iflas ederlerMedyapıma bakalım aynı muamele yapacak mı UŞM gibi hayatta yapmaz
Kanal Medyapım MF Yapıma emanet tamamenbence de zaten medyapımı kızdırsalar iflas ederler
Hazır reyting konusuna gelmişken cuma gününe de bak ve Kırmızı Oda'nın aslanlar gibi toparlanışını görüp çatla.Yargı'yı izlemeyen ben bile gidip katilin kim olduğuna baktım. Aşırı kışkırtılma ve anlık bir sinir sonucu oluşan bir kaza klişenin anca bu kadarı dedirtti. O kışkırtma sahneleri vs. yüzbinlercesini (Son izlediklerimden Elite) hatırlattı direkt.
4 reyting almış diye davul zurna çalmışsın gördüm. Demek ki Masumlar'ın aldığı oranlara kadar gelse forumu iki günlüğüne kiralarsın.Yargı Total'de maç ve kandilden etkilenmiş ama diğer gruplarda yine güzel gitmiş. Bundan sonrası dizi için çok önemli olacak aynı tadı korurlarsa sezon sonuna kadar kafası rahat olur.
Yalancılar ve Mumları için bugün final haberi gelir diyordum şaşırdım. Maalesef teoride ilgi çekici konusuna rağmen pratikte hatalı uygulanan bir iş oldu Ceren Moray adına üzgünüm.
------
Hazır reyting konusuna gelmişken cuma gününe de bak ve Kırmızı Oda'nın aslanlar gibi toparlanışını görüp çatla.
4 değil 6.23 Sana kalsa iki haftaya final yapacaktı.4 reyting almış diye davul zurna çalmışsın gördüm. Demek ki Masumlar'ın aldığı oranlara kadar gelse forumu iki günlüğüne kiralarsın.
Trajedi işlenilmesine rağmen oranlar hala çok kötü. Bütün Türkiye'nin ağlaması lazımdı şuan.4 değil 6.23 Sana kalsa iki haftaya final yapacaktı.
Çok kötü dediğin oranlara Masumlar'ın birkaç ay sonra ulaşamayacak olması gerçeği.Trajedi işlenilmesine rağmen oranlar hala çok kötü. Bütün Türkiye'nin ağlaması lazımdı şuan.