17 Ekim 2016 Pazartesi Reyting Sonuçları

Geçecen onları düştünüz daha da better olun

Düşmüş halimizle bile yanımıza yaklaşamıyorsunuz siz kendi derdinize yanın
Ha bu arada rakibinizin İçerde değil Babam ve Ailesi olduğunu anlamışsındır umarım artık

Düşmüş halimizle bile yanımıza yaklaşamıyorsunuz siz kendi derdinize yanın
Ha bu arada rakibinizin İçerde değil Babam ve Ailesi olduğunu anlamışsındır umarım artık
Aynen babam ve ailesi rakibimiz İçerde rakibimiz olmaya layık bile değil bir de utanmadan pazartesiye gelmişler

Çok komiksin sen ya
Neyse hadi size 2.lik mücadelesinde başarılar
Ne güzel püskürttüm yine seni yola geleceksiniz iyice. Haftaya Songül'ün babası da geliyor totali de alacağız siz de yerinizde sayarsınız hatta 7'ye düşersiniz inşallah amin

Ne güzel püskürttüm yine seni yola geleceksiniz iyice. Haftaya Songül'ün babası da geliyor totali de alacağız siz de yerinizde sayarsınız hatta 7'ye düşersiniz inşallah amin

Rüyalar rüyalar
Haftaya çok bomba bölüm gelecek tekrar yükseliriz biz, sizde Babam ve Ailesi ile kapışırsınız artık

İçerde yine süpürmüş

RÜZGARIN KALBİ haftaya artacak inşallah! Değeri bilinsin artık delireceğim!

@sürgünüm görmüyon mu kirginlar zirvenin ensesinde şaplak atip kaciyor icerdeye

Son düzenleme:
İcerde yine sov yapmis tebrikler

İçerde ve Kırgın Çiçeklere tebrikler ikiside izlediğim diziler başarılı gidiyorlar

aaa bu arada 1.bölümünden itibaren İçerde ile uğraşayan @denizz19 Hazin Sonu

@xemrexxx @sokak sanati @mrt-06 @Bully @cookies @Forumdash @Doğu @MEnes @masacre- @batuhankaralar @Yakamoz-Asi @denizz19

özetimizi geçemeyen diziler var

Etiket gitmesinde cidden problem var nerdesin @OzaN bu forumu değiştirince ortaya çıktı.

vhıjhhhjkhjk süper yakalamışsın

@OzaN

İçerde'ye büyük tebrikler. 😉

Kırgın Çiçekler'in Babam ve Ailesi, Show Ana Haber ve İçerde'nin özetiyle büyük mücadelesinde sadece Total'de başarı sağlayarak adete hüsran yaşatmış.

İçerde'nin özetini artık kendine rakip gören Kırgın Çiçekler, ben neden özetiyle yarışmıyorum da kendimden büyük işlere kalkışıp özet veriyorum ki diyerek özetsiz yayına geçmiş. İçerde'nin özetiyle adeta savaş vermiş fakat yine de özetin gerisinde kalarak fark yemiş ayrıca özetsiz başlayıp 23.30'a kadar sürmesi de adeta kan donduran başka bir vak'a.

Düşmüşsünüz bırak bahaneyi
senin gibi total ne ara AB'ye ABcye bakar oldu