Romantik komedi de devrimdi ilk 20 bölümü hala iyi sonra Türk senaristlerin aldı batırdı diziyiBir ara izliyodun diye hatırlıyorum övüyodun hatta ne çabuk vazgeçiyosun dizinden ergenlere söylimde seni saldırsınlar sana .))))))))
Romantik komedi de devrimdi ilk 20 bölümü hala iyi sonra Türk senaristlerin aldı batırdı diziyiBir ara izliyodun diye hatırlıyorum övüyodun hatta ne çabuk vazgeçiyosun dizinden ergenlere söylimde seni saldırsınlar sana .))))))))
Reytinglerde Kiraz Mevsimi çökünce fanlar Twitter'da tag başlatmış ''KirazMevsimineSahipÇıkFOX'' TT listesine girdi bile.@sokak sanati Fox'una ayaklanmışlar.
Çilek kokusu ortalama baslamamis resmen cokus yasamis abde 2.4 reyting kanal şoktadır 2-3 hafta bu ayarda giderse dizi finitoİlişki Durumu: Karışık yine çok iyi gitmiş, tebrikler. Güllerin Savaşı ve Kertenkele de kanallarını sevindirmiş.
Çilek Kokusu yeni gününde ortalama başlamış, bu ayarda giderse yıl sonunda biter gibi. Kiraz Mevsimi fena çökmüş, geçen sezon final yapsaydı keşke. Kısmetse Olur'un hafta finali de iyi gitmiş.
Kısmetse Olur programını izliyor musun?Kiraz Mevsimi dizisi için yolun sonuna gelindi sanıyorsam. Dizi gid gide düşüyor, bakalım Fox ne karar verecek dizi hakkında? TOTAL grubunda ilk kez 3 reytingin altında kaldı dizi.
Çilek Kokusu büyük düşüş yaşamış ama yeni güne geçti sonuçta, ben haftaya daha da toparlanacağını düşünüyorum. İnşallah yükseliş yaşarız.
İlişki Durumu Karışık yeni rakibinden pek etkilenmemiş gibi. Hala çok başarılı gidiyor dizi, helal olsun.
Kısmetse Olur programının hafta finali çok başarılı sonuçlar elde etmiş.İnşallah hafta içi de artış yaşacağız, Kanal D'min kurtarışı olsun.
Yok izlemiyorum ama sevilmiş program.Kısmetse Olur programını izliyor musun?
Kovmadım sadece eleştiri yapma bu kadar demiştim çünkü geçen sezon dizi en parlak dönemlerini yaşıyordu.Benim değil @harunn60 nun kiraz mevsimi geçen sene fazla eleştirdim diye beni kiraz mevsiminin sayfasından kovmusstu)))
Ehh az baktım buram buram cast kokuyor.Yok izlemiyorum ama sevilmiş program.Sen?
Galiba fox polisiye sarılabilir Atv vazgeçmiş diye duydum Arka sokaklardan galiba ama kaynak yok Atvnin reytinginin yükseltmesi Atv yi şımarttı Arka sokakların oyuncusu bayram mızrak fox olabilir dediReytinglerde Kiraz Mevsimi çökünce fanlar Twitter'da tag başlatmış ''KirazMevsimineSahipÇıkFOX'' TT listesine girdi bile.@sokak sanati Fox'una ayaklanmışlar.
Kanal d haketti bence bunuİlişki Durumu Karışık tüm gruplarda zirvede tebrikler dizime.Ama Güllerin Savaşı ab'de zirveden inmeseydi keşke.
Kısmetse Olur Haftanin Finale'ne de tebrikler.
Seksenler ab ve abc1'de 3 reytingle iyi başlamış yeni gününde.
Kiraz Mevsimi çökmüş Kocamın Ailesi ile birlikte biterler yakında.
FOX ve Kanal D yeni sezona iyi hazırlanamadılar açıkçası ama kışın açılacaklarını düşünüyorum ben.
meyve veren miSamanyolu TV Digitürk ve Tivibu'dan kaldırılınca izleyici kitlesi düşüş yaşadı yoksa Sungurlar zirvedeydi kesinlikle ne yapalım bizim ülkemizde meyve veren ağaç taşlanıyor
https://twitter.com/x/status/655467363354222593Samanyolu TV Digitürk ve Tivibu'dan kaldırılınca izleyici kitlesi düşüş yaşadı yoksa Sungurlar zirvedeydi kesinlikle ne yapalım bizim ülkemizde meyve veren ağaç taşlanıyor
sağol haber haber verdiğin için @Yiğitt e söylermisinArka Sokaklar Kasım'da FOX'ta! Pazartesi'leri yayınlanacak. atv son anda vazgeçmiş istememiş diziyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?