17 Ekim 2015 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir ara izliyodun diye hatırlıyorum övüyodun hatta ne çabuk vazgeçiyosun dizinden ergenlere söylimde seni saldırsınlar sana .))))))))
Romantik komedi de devrimdi ilk 20 bölümü hala iyi sonra Türk senaristlerin aldı batırdı diziyi

Sonuçlar beklediğimden çok düşük geldi. Star TV şuan yeni dizileri yüzünden asıl dizilerini unuttu gibi. Ne zaman denk gelsem Hatırla Gönül'ün tanıtımı çıkıyor. Bu yüzden Çilek Kokusu'nun çok reklamını yapamadığını düşünüyorum. Çilek Kokusu ilerleyen haftalarda TOTAL'ini 5 , AB ve ABC1'ini ise 4 reytingin üzerine çıkarırsa rahat ilerler.

İlişki Durumu: Karışık yine çok iyi gitmiş, tebrikler. Güllerin Savaşı ve Kertenkele de kanallarını sevindirmiş.

Çilek Kokusu yeni gününde ortalama başlamış, bu ayarda giderse yıl sonunda biter gibi. Kiraz Mevsimi fena çökmüş, geçen sezon final yapsaydı keşke.

Seksenler yeni gününde AB'de iyi gitmiş. Sungurlar, yeni sezonu Total'de güzel açmış. Kısmetse Olur'un hafta finali de iyi sonuçlar almış.

Son düzenleme:
İlişki Durumu: Karışık yine çok iyi gitmiş, tebrikler. Güllerin Savaşı ve Kertenkele de kanallarını sevindirmiş.

Çilek Kokusu yeni gününde ortalama başlamış, bu ayarda giderse yıl sonunda biter gibi. Kiraz Mevsimi fena çökmüş, geçen sezon final yapsaydı keşke. Kısmetse Olur'un hafta finali de iyi gitmiş.
Çilek kokusu ortalama baslamamis resmen cokus yasamis abde 2.4 reyting kanal şoktadır 2-3 hafta bu ayarda giderse dizi finito

Kiraz Mevsimi dizisi için yolun sonuna gelindi sanıyorsam. Dizi gid gide düşüyor, bakalım Fox ne karar verecek dizi hakkında? TOTAL grubunda ilk kez 3 reytingin altında kaldı dizi.

Çilek Kokusu büyük düşüş yaşamış ama yeni güne geçti sonuçta, ben haftaya daha da toparlanacağını düşünüyorum. İnşallah yükseliş yaşarız.

İlişki Durumu Karışık yeni rakibinden pek etkilenmemiş gibi. Hala çok başarılı gidiyor dizi, helal olsun. :)

Kısmetse Olur programının hafta finali çok başarılı sonuçlar elde etmiş. :Z İnşallah hafta içi de artış yaşacağız, Kanal D'min kurtarışı olsun. :bhr:
Kısmetse Olur programını izliyor musun? :D

Kiraz Mevsimi fena etkilenmiş Çilek Kokusu'ndan sanırım.

İlişki Durumu kolay kolay zirveyi bırakmaz bu saatten sonra yani öyle görünüyor.

Güllerin Savaşı da dengesiz oranlarla ilerliyor bir bakıyorsun AB grubunda zirvede bir bakıyorsun gerileyip reytingleri de düşüyor ama bu oranlarla fazla ilerleyemez.

Sungurlar iyi başlamış sezon boyunca da oranlarını korur bence.

Çilek Kokusu yeni gününde benim beklentimin altında başlamış bu oranlarla birkaç hafta daha devam ederse PT2'ye atılabilir.

kiraz mevsimi ve çilek kokusu yakında yayından kaldırılır

kertenkelenin daha yüksek oranlar alması lazım günün en iyi yapımı

İlişki Durumu Karışık tüm gruplarda zirvede tebrikler dizime. :D Ama Güllerin Savaşı ab'de zirveden inmeseydi keşke. :T:

Kısmetse Olur Haftanin Finale'ne de tebrikler. :A

Seksenler ab ve abc1'de 3 reytingle iyi başlamış yeni gününde. :D

Kiraz Mevsimi çökmüş Kocamın Ailesi ile birlikte biterler yakında.

FOX ve Kanal D yeni sezona iyi hazırlanamadılar açıkçası ama kışın açılacaklarını düşünüyorum ben.

Reytinglerde Kiraz Mevsimi çökünce fanlar Twitter'da tag başlatmış ''KirazMevsimineSahipÇıkFOX'' TT listesine girdi bile. :A @sokak sanati Fox'una ayaklanmışlar. :Z
Galiba fox polisiye sarılabilir Atv vazgeçmiş diye duydum Arka sokaklardan galiba ama kaynak yok Atvnin reytinginin yükseltmesi Atv yi şımarttı Arka sokakların oyuncusu bayram mızrak fox olabilir dedi

İlişki Durumu Karışık tüm gruplarda zirvede tebrikler dizime. :D Ama Güllerin Savaşı ab'de zirveden inmeseydi keşke. :T:

Kısmetse Olur Haftanin Finale'ne de tebrikler. :A

Seksenler ab ve abc1'de 3 reytingle iyi başlamış yeni gününde. :D

Kiraz Mevsimi çökmüş Kocamın Ailesi ile birlikte biterler yakında.

FOX ve Kanal D yeni sezona iyi hazırlanamadılar açıkçası ama kışın açılacaklarını düşünüyorum ben.
Kanal d haketti bence bunu

Samanyolu TV Digitürk ve Tivibu'dan kaldırılınca izleyici kitlesi düşüş yaşadı yoksa Sungurlar zirvedeydi kesinlikle ne yapalım bizim ülkemizde meyve veren ağaç taşlanıyor :D
meyve veren mi :D sungurların her yeri meyve olsa nolur güldürmeyin adamı paralelciler :D
ayrıca onlar reyting sistemine dahil değil

Arka Sokaklar Kasım'da FOX'ta! Pazartesi'leri yayınlanacak. atv son anda vazgeçmiş istememiş diziyi...