17 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
semre ağustosdan beri yeni dizi diyosun ama bi yılanların öcünü gördük biz. diğer kanallardaki yeni dizilerle mi karıştırıyosun yoksa
)
semre ağustosdan beri yeni dizi diyosun ama bi yılanların öcünü gördük biz. diğer kanallardaki yeni dizilerle mi karıştırıyosun yoksa
)
gültepenin de tekrarları 2 alıyordu revan, ama öyle zirveyi alamadı.
bence bir an önce bitmeli ve gültepenin önünü açmalı.
6 yeni dizi var Sabret Ben eylul ekim dizi baslicak demedim kasim aralik ocak baslicak dedim sabret unlu yapimcilarla dev projeler var Altini bir daha ciziyom Avsar Film medyapimdan dizi var ShoWa medyapim 2dizi birden hzirliyo

gülgür gülgür gayet iyi gitmiş tebrikler , daha yalan dünya ve beyaz karanfil yayına girecek

6yeni dizi Var sabretsene

sabretmeye mecalimiz kalmadı, yeni yıla gireceğiz şunun şurasında

12 EYLÜL

söylediklerin de sanki bi ay-tims- d yapım.
medyapım büyük bi istisnayla güllerin savaşını tutturdu son zamanlarda. öyle çok güvenilcek bi yapım şirketi değil.

Arka Sokakların gazı ile sadece totalde geçmiş, diğer gruplar fıs. Ayrıca sadece 1 kez geçmiş, Hayat Yolunda hep iyi alıyor.

Benim Adım Gültepeye 6 haftadır şans veriliyor işte yükselmiyor. Ama Hayat Yolundaya 1 kez bile şans verilmedi.

6yeni dizi Var sabretsene

sabretmeye mecalimiz kalmadı, yeni yıla gireceğiz şunun şurasında

12 EYLÜL

söylediklerin de sanki bi ay-tims- d yapım.
medyapım büyük bi istisnayla güllerin savaşını tutturdu son zamanlarda. öyle çok güvenilcek bi yapım şirketi değil.
Belli olmaz Bence Bekle baslasin sonra konusalim Neyse Fazla lafa gerek yok bekliyceksin

dün hayat yolunda hangi dizinin gazıyla bu oranları aldı peki ?

hayat yolunda nasıl hep iyi gidiyor, sanki 3 üstü almış tekrarları ?
onunda tekraraları genellikle 1 küsüratlı- abc de 2 aldı. aynı rakamları gületpe de almış görüldüğü gibi, gerçi az daha fazlasını da almış.

gültepeye şans verildi de gülpede 10. olmuyordu ki, ara vermeden önceki hafta güzel köylüden sonra 2. izlenen diziydi. kanald aç gözlülüğü üstüne yaktı diziyi. bu kadar basit bi durum. Ama yakmaya kalkıştığı dizi gültepeden daha kötü gidiyor.

yöneticilere söyle beklemekten bi hal olduk.

Önemli olan sırası değil aldığı reyting. 5-6 reyting almayanı yolluyor işte görüldüğü üzere.

1. olabilmek için 5-6 alması gerek.

yalan dunya cuma pt2 olacak bence, kanalDin ABsi zayif.
kanalD aniden çarşamba dizilerine onem verdi, tuhaf!!!

yalan dunya cuma pt2 olacak bence, kanalDin ABsi zayif.
kanalD aniden çarşamba dizilerine onem verdi, tuhaf!!!
Bana da öyle geliyor ama benim anlatmak istediğim Arka Sokaklar PT2 olmalı. Gündüz kuşağında bile izlenilen bir dizi Arka Sokaklar, PT2`de daha iyi gider, ama Yalan Dünya PT2`de çok köte gider. Kimse komedi izlemek için o kadar geç saate kalmaz.

Artı olarak Yalan Dünya`nın 23.15`te bitme gibi bir derdi olamaz çünkü komedi. 22.30`a kadar ya da 22.15`e kadar sürebilir sonrasında Arka Sokaklar girer. Ama Arka Sokaklar 23.15`e kadar sürmeli yoksa çöker. O saatte Yalan Dünya olur mu?

Karagül bu sezon neden bu kadar düştü anlamadım daha iyi oranları hakediyordu kesinlikle. Bölümü henüz izlemedim ama dilerim ilerleyen haftalarda daha da yükselir.

Önemli olan sırası değil aldığı reyting. 5-6 reyting almayanı yolluyor işte görüldüğü üzere.

1. olabilmek için 5-6 alması gerek.
4 buçuk alıyordu fena değil bence. zaten 1 rtg fazlasını alsaydı 1. oluyordu ama az daha sabır etmelilerdi.

hayat yolundanın 6 lara çıkacağını düşünmüyorum şahsen.

4 buçuk alıyordu fena değil bence. zaten 1 rtg fazlasını alsaydı 1. oluyordu ama az daha sabır etmelilerdi.

hayat yolundanın 6 lara çıkacağını düşünmüyorum şahsen.
Totalde yok ama A/B`de 1. olabilirdi.
Bari denenseydi o da.

Kanal D`nin taktiği bu zaten. 4 reytingle 1. olacağıma, 7 reytingle 3. olayım diye düşünür ve bence mantıklı da. Sonuçta Gültepe 1. olsa bile zirveyi parsellemiyor. Güçlü bir dizi gelse alır zirveyi ondan.

Karagül bu sezon neden bu kadar düştü anlamadım daha iyi oranları hakediyordu kesinlikle. Bölümü henüz izlemedim ama dilerim ilerleyen haftalarda daha da yükselir.
oluruna bırak her neyse geçer hayata zulmedip, üzülmeye mi değer

Aksine Arka Sokaklar PT2'de kötü gider. Arka Sokaklar izleyen kitlenin PT2 ile işi olmaz, PT2'de Arka Sokaklar bekleyeceğine tekarlarını izlemeye devam eder gündüz.

Yalan Dünya ise komedi ve kitlesi PT2'de televizyon başında olan bir kitle (özellikle Cuma ve Cumartesi). PT2'de zaten daha çok komedi veya talk-showlar izleniyor. Kardeş Payı, Beyaz Show, 3 Adam, Bir Erkek Bir Kadın, Arkadaşım Hoşgeldin vs.

Ben Arka Sokaklar hangi saatte olursa olsun izlenir diyorum.
Sonuçta her hafta başka şey oluyor bir-biri ile bağlantılı birşeyler yok. Boşluktan açıp izleyen bile var hatta internette takılırken TV`de açık bile tutulur.

Yalan Dünya belki eskiden izlenirdi de PT2`de ama şu an öyle bir gücü yok. Zayıfladı çünkü dizi, bu bir gerçek. PT1`de iyi izlenir bence.

Bi de şöyle br şey var. Arka Sokaklar PT1 olursa geç saatte girmek zorunda kalacak Yalan Dünya, ama tam tersi olsa Arka Sokaklar 22.15 gibi başlayabilir. Çok geç de bitmez, böylece PT1`den sadece 1 saat falan uzaklaşır.

PT1'de kalacak gücü de yok bence. Sezona yüksek reytinglerle başlayacağını hiç sanmıyorum. A/B'de yine belli bir reytingin üzerinde olur tabii ama totalde ilk 10 dışında kalabilir...

PT1'de kalacak gücü de yok bence. Sezona yüksek reytinglerle başlayacağını hiç sanmıyorum. A/B'de yine belli bir reytingin üzerinde olur tabii ama totalde ilk 10 dışında kalabilir...
Totalde ilk 10 dışında kalacağı kesin zaten.
AMa A/B`de bence yine en az 5 alır. Zaten sezona hep yüksek reytingle başlıyor yani 2. sezonunda 8+, 3. sezonunda 6+ ile başladı bence en az 5.50+ ile başlar ki bu da Çarşamba günü A/B zirvesinde olmak demek.

Arka Sokakların da PT1`lik gücü kalmadı zaten. 5 reytingi geçti bu hafta ama genelde 4 reyting falan alıyordu. A/B`si zaten yerlerde söylemeye gerek yok.

şu sistemde parsellemek çok zor. eğer parsel amaçlı bi sistem oluşturmak istiyorsa karagül tarzı ağır total senaryoları ekrana sürecek kanald. lakin d yapım'ın öyle bi tarzı yok. koydukları diziler şu sistemde en fazla 6 alır. bu denek seçimlerinde o tür dizilerin 6 alması da büyük bi başarı sayılmalı ki 4-5'i anında harcamasın.

Güldür Güldür Show çok iyi gitmiş, tebrikler. Show Cuma gününü de kurtardı böylelikle.
Zamanla AB'de zirveyi alabilir oranlar çok yakın çünkü. @RevaN daha sana geçen dememiş miydim? Yalan Dünya için en uygunu Cuma bu günde komedi ve AB boşluğu var artık diye demiştim.

Fatih Harbiye yükselmezse Roman Havası Cumartesi olabilir ne diyorsun @semre ? Pazar'a da Acil Servis gelir. Fatih Harbiye Cumartesi PT2'de iyi gidebilir.

Arka Sokaklar TOTAL'de 5 reytingin üstüne çıkmış, sevindim.

Medcezir ve Karagül'e de tebrikler.