17 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

FOX iyi filmler seçmiş yine iyi gidiyor. :)

vay be reyting konusu 2 sayfa bile zor oluyo normaldir tabi :d vadi sezon başından itibaren yayınlanan bölümlerden kolaj yapmış orta karar gitmiş bayramdır iyi hatta :D

Arka sokaklar ilk 10 içerisinde yer alır demiştim de kurtlar vadisi pusu özelide geçer dememiştim helal valla tekrar olduğu halde kanal D yi kurtarmış 4.olmuş aynı saatte yayınlanan esra erol ilk 10 a girememiş 0 maaliyetli A.S tekrar iyi gitmiş :)

Bu reytinglerle tekrarlarıyla bile Kanal D yi kurtarıyorsa Arka Sokaklar Zafer Ergin Ölene dek sürer gibime geliyor

kanal d artık bitirsin şu programı yaa veya hafta içi tekrarlarını yayınlasın reyting almıyor

Zengin Kız Fakir Oğlan kötü gitmiş, zirvede yer almasını beklerdim. :)

Hababam Sınıfı bayramda çok iyi gitmiş.

Ben Bilmem Eşim Bilir geç saatte başlayınca daha iyi gitmiş.

Hababam Sınıfı yine çok iyi giderek iki grupta da zirvede yer almış.

Ben Bilmem Eşim Bilir bayramdaki en iyi oranlarını almış.

Galip Derviş bayram ve habersiz yayınlanması sebebiyle kötü gitse de haftaya yükselecektir tekrardan.

Arka Sokaklar tekrarı ile çok iyi gitmiş.

Zengin Kız Fakir Oğlan da bayramdan dolayı düşmüş. O da haftaya yükselir.

4ARKA SOKAKLAR (TKR)KANAL D17.10.201316:40:5118:51:053,4917,2820,22arka sokakları tebrik edip kanal d yi ise kınıyorum.
Kanald bu diziyi bu saatte 7 senedir yayınlıyor ve kaçıncı defadır hep başa sarıp sonuna kadar devam ettiriyor ve sonra tekrardan başa sarıyor.Tamam anlıyoruz iyi oranlar alıyor ama 7 senede yayınlanmazki tekrarı.
Yeni dizilerinin tekrarlarını koysa o saate dizilerini tanıtmış olur.
Bazı arkadaşlar show tv veya fox a laf atıyorlardı hep doktorlar ve cennet mahallesi diye ama kanal d yide görüyoruz 7 senedir arka sokaklar tekrarı.

4ARKA SOKAKLAR (TKR)KANAL D17.10.201316:40:5118:51:053,4917,2820,22arka sokakları tebrik edip kanal d yi ise kınıyorum.
Kanald bu diziyi bu saatte 7 senedir yayınlıyor ve kaçıncı defadır hep başa sarıp sonuna kadar devam ettiriyor ve sonra tekrardan başa sarıyor.Tamam anlıyoruz iyi oranlar alıyor ama 7 senede yayınlanmazki tekrarı.
Yeni dizilerinin tekrarlarını koysa o saate dizilerini tanıtmış olur.
Bazı arkadaşlar show tv veya fox a laf atıyorlardı hep doktorlar ve cennet mahallesi diye ama kanal d yide görüyoruz 7 senedir arka sokaklar tekrarı.
Kanal D olunca akan sular duruyor mesela Süreç Film dizi yaptı ATV'ye laf laf Kanal D'ye yapınca o mesajları göremedik. :) :)

Dün ilk kez Fox'ta Esra'yı izledim.:XKadın güzel program yapıyor.Bugün'de izlerim son kez.:DCanlı oda'ya kimlşer gidecek acaba.:DŞu Amarikalıyı kaçırdım ama.:(

Akşam'da Hababam ile Fantastik dörtlüyü 5468974416 kez tv'de izledim.İkiside sıkmadı beni.:D

dün Zengin kız fakir oğlan ve Hababam sınıfını izledim :) ZKFO`dan zirve beklerdim ama kötü gitmiş :( Hababam sınıfı 123456789012237 kez yayımlanmış tekrarı yine zirvede helal :ok: