17 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tebrikler muhesem yuzyil

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]MUHTESEM YUZYIL[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]17.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:52:54[/TD]
[TD="align: center"]23:36:24[/TD]
[TD="align: center"]14,24[/TD]
[TD="align: center"]37,51[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]MUHTESEM YUZYIL (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]19:59:56[/TD]
[TD="align: center"]20:39:57[/TD]
[TD="align: center"]7,13[/TD]
[TD="align: center"]22,45[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]KUZEY GUNEY[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]20:57:41[/TD]
[TD="align: center"]23:21:44[/TD]
[TD="align: center"]6,03[/TD]
[TD="align: center"]15,68[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kuzey Güney Haftaya 8 Garanti Çok Güzel Bir Bölüm Olacak

11 den 16 ya atlarsa helal olsun aga

10.yılımız final sezonu ve tnt de değiliz hatırlatırım ki vadi tnt de dahi 14 ü geçmiş bi efsane

karşındakide vadi değil muhteşem yüzyıl dikkatini çekerim .. vadi gibi 20 diziyi cebinden çıkarır ayağında top gibi sektirir
))

Vadi muhteşem gibi 30 diziyle ortada oynar

Muhteşem iki grupta da ilk 2'yi kapatmış, uçmuş. A/b'de 14,24 reyting alarak rekor kırmış.

Kuzey ve Pis Yedili ortalama reytingler almışlar. Kuzey'in biteceğini sanmıyorum.

Rating Kurdu @RatingKurdu 32 saniye
Kurtlar bu fragmanla şimdiden 10 ratingi garantiledi (!) Bu gece yine Kurtlar'da kan gövdeyi götürecek gibi

kurd kurda karşı
)))))))

Vadi bakalım kaç kat fark atacak

Esir sehrin gozyaslari foxta harcandi cok guzel dizi yazik oluyor

muhteşem gene muhtesemdi yanlz mehmet çok cocuksu ama gene de reytingi artırmış mihrimahla vadinin çarşamba günü konusunda işi yok kış kış muhteşemligi bozamazsınız
///

Muhteşem Yüzyıl ve Muhteşem Yüzyıl(Özet) ilk ikiyi kaplamış.Muhteşem Yüzyılda Abde 15 bekliyordum ama almamış. Çok yaklaşmış.
Kuzey Güney artık toparlanamaz.Dizide Kıvanç Tatlıtuğ olmasa 2-3 reyting alırdı ve kaldırılırdı.

MY akşam süperdi çok güzel bölümdü , totalde 1,20lik bi artış göstermiş , abde 0,39 artmış buca rakibe rağmen , Takas ben total 12 , ab 15 demiştim hayal ötesi dedin dedinki total 9 , ab 12 alır , ama total 11 , ab 14ü geçmiş.
YORUMUM;
MY her 2.gruptada artış yaşayarak ilk 2yi kapattı , totalde 11,34 , özeti 6,33 , abde 14,24 reytingle milli maçlari geride bırakmış bu arada ab rekoru 14,5di sanırım az kalmış onu da geçer , özeti de 7,13 reyting almış.

Pis Yedili totalde 5,64 reytingle 3.sırada , ab grubunda 3,58 reytigle 6.sırada yer aldı.

Kuzey Güneyde bu hafta yükselerek totalde 5,50 reytingle 4.sırada , abde 6,03 reytingle 3.sırada yer alarak iyi gitti.

Garfild totalde 2,49 reytingle 19.sırada yer alırken , abde 3,17 reytimgle 8.sırada yer aldı.

Kuzey Güney de yükselmis.. Sevindirici Ay Yapim ve Kanal D adina

Muhteşem Yüzyıl reytingleri silip süpürmüş yine dünkü bölüm çok güzeldi