Sadece TV'de ilk kez yayınlanan filmleri ankete koyuyoruz.Ankete niye eklemedin ki ? @mesmeso
Sadece TV'de ilk kez yayınlanan filmleri ankete koyuyoruz.Ankete niye eklemedin ki ? @mesmeso
PP'niz ne güzel öyle sizinSen erkenden kurtulmuşsun.
Ben değil arkadaş öyle yazmış.Profil picture'in kisaltmasiAyca'yi övmüs, sen baska seyler karistiriyorsun
Ben değil arkadaş öyle yazmış.
Kasten yaptım.Öyle yazmis olabilir, ama sen yanlis anlamissin.
P*pi mi ohaaa ne diyor bu kazma 😂😂
İnsan forumdaş kardeşim der arkadaş ne la 😂Ben değil arkadaş öyle yazmış.
İçi fesat canooo içiii 😂😂Öyle yazmis olabilir, ama sen yanlis anlamissin.
Tekrar yayınlanan filmleri izlemek istesem haberim olmayacak ki ? Sonuçta TV de o günün akışında var.Sadece TV'de ilk kez yayınlanan filmleri ankete koyuyoruz.
Yarin elinde kazma , kavruğu görünce 12.Adam azmaP*pi mi ohaaa ne diyor bu kazma 😂😂
İnsan forumdaş kardeşim der arkadaş ne la 😂
İçi fesat canooo içiii 😂😂
Bizim politikamız bu yönde. Konunun başlığı "17 Aralık 2024 Salı TV Yayın Akışları" olsa bu serzenişini haklı bulabilirdim ancak konumuzun ana içeriği yayın akışı sağlamaktan çok reyting üzerine konuşmak olduğu için gün dizilerini ve ilk kez yayınlanan filmleri ankete koymayı uygun gördük.Tekrar yayınlanan filmleri izlemek istesem haberim olmayacak ki ? Sonuçta TV de o günün akışında var.
İzleyici hangi kanalı ve yapımı izlemek istediğini kendisi seçer.
Bu durumda bir insan aynı filmi tekrar tekrar izlemek istemez mi ? İsteyip izleyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?