17 Aralık 2023 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Çok Güzel Hareketler 2 - 159. Bölüm | Star TV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Sen deyince baktım, dileği yakında gerçek olur :A

Ekli dosyayı görüntüle 124753

#Yargı 76.bölüm
Total | (3) | 5,64
AB | (1) | 5,97
ABC1 | (1) | 6,66

#Teşkilat 88.bölüm
Total | (1) | 6,36
AB | (3) | 5,71
ABC1 | (3) | 5,69

#KirliSepeti 12.bölüm
Total | (2) | 5,86 Totalde Yargı'yı ilk kez geçmiş
AB | (4) | 3,64
ABC1 | (4) | 5,39

Kaynak: Deniz TURAL Twitter DTural

Kirli Sepeti reyting dengelerini değiştirmiş resmen. Bölüm harikaydı. Haftaya daha çok artar.

Herkes Dilara'nın elenmesini bekliyormuş resmen. MasterChef uçmuş. :A

4MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV820:27:3624:32:09
4.56​
12.10​
2MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV820:27:3624:32:09
5.77​
17.49​
2MASTERCHEF TURKIYE ALL STARTV820:27:3624:32:09
5.81​
14.86​

Yargı 76. Bölüm
Total | (3) | 5,64
AB | (1) | 5,97
ABC1 | (1) | 6,66

MasterChef All Star
Total | (4) | 4,56
AB | (2) | 5,77
ABC1 | (2) | 5,81

Teşkilat 88. Bölüm
Total | (1) | 6,36
AB | (3) | 5,71
ABC1 | (3) | 5,69

Kirli Sepeti 12. Bölüm
Total | (2) | 5,86
AB | (4) | 3,64
ABC1 | (4) | 5,39

Altın Kafes 3. Bölüm
Total | (17) | 1,77
AB | (73) | 0,53
ABC1 | (35) | 1,05

Kaynak: Deniz Tural / Twitter (@DTural)

Adım Farahtan final haberi beklerken, Altın Kafesten final haberi alabiliriz. Dizi üç haftadır sürekli düşüyor.

Kirli Sepeti şov yapmış. :oley: Bu hafta etkileşim daha fazla olduğu için reytinglerin yükseleceğini tahmin etmiştim ama Total'de Yargı'yı geçmesi, AB'de 1+ yükselmesi, ABC'de 5'i geçmesi şahane. :Z Yeni senaristli ilk bölümlerde komedi görece azalmıştı ama son iki haftadır dozun artmasıyla reytingler de artmış demek ki insanlar bu damardan hoşlanıyor. Gizli zenginlik hikayesi de ilgi çekici bir damar açmış gibi görünüyor. Kadın ağırlıklı ve komedi yoğunluklu bir işin iki güçlü diziye kafa tutabilmesi şahane. :bhr: (Güzel Günler de geçen sezon bu ikilinin zincirini kırabilseydi keşke)

AB'de bu hafta çok tuhaf şeyler oluyor Yargı da en güçlü olduğu grup olmasına rağmen 1.5 reyting kaybetmiş. :F Tabii ki 3. sezonundaki bir iş için zararı yok ama Sema hanım dökülen senaryosuyla artık boşlukta at koşturamayacağını anlar belki. :A

Altın Kafes'i gelecek hafta bitirseler kimsenin ruhu duymaz. Hayal Köseoğlu bile Twitter'dan "dizi final yapsın" yazan tweetleri favlamış kendi oyuncusu bile diziden tiksinirken izleyicinin sevmesini beklemek hayalcilik. :A
kadınlarımız bir harika en iyi tercihi yapmış :X

1702889110881.png

Kirli Sepeti şov yapmış. :oley: Bu hafta etkileşim daha fazla olduğu için reytinglerin yükseleceğini tahmin etmiştim ama Total'de Yargı'yı geçmesi, AB'de 1+ yükselmesi, ABC'de 5'i geçmesi şahane. :Z Yeni senaristli ilk bölümlerde komedi görece azalmıştı ama son iki haftadır dozun artmasıyla reytingler de artmış demek ki insanlar bu damardan hoşlanıyor. Gizli zenginlik hikayesi de ilgi çekici bir damar açmış gibi görünüyor. Kadın ağırlıklı ve komedi yoğunluklu bir işin iki güçlü diziye kafa tutabilmesi şahane. :bhr: (Güzel Günler de geçen sezon bu ikilinin zincirini kırabilseydi keşke)

AB'de bu hafta çok tuhaf şeyler oluyor Yargı da en güçlü olduğu grup olmasına rağmen 1.5 reyting kaybetmiş. :F Tabii ki 3. sezonundaki bir iş için zararı yok ama Sema hanım dökülen senaryosuyla artık boşlukta at koşturamayacağını anlar belki. :A

Altın Kafes'i gelecek hafta bitirseler kimsenin ruhu duymaz. Hayal Köseoğlu bile Twitter'dan "dizi final yapsın" yazan tweetleri favlamış kendi oyuncusu bile diziden tiksinirken izleyicinin sevmesini beklemek hayalcilik. :A
Hayal Köseoğlu'nu Ömer'e bekleriz. Vicdan ile teşkilat kursun. 😅😅

Total ve ABC1'de en çok izlenen dizi özeti Kirli Sepeti olmuş, inşallah bu merak ve ilgi azalmaz 🧿 :bhr:

Ayşe Tolga'nın konuk olduğu Evrim Akın ile Ev Gezmesi, AB'de baya iyi gitmiş.

TOTAL ( 43.) 0.98 / AB ( 17. ) 1.69 / ABC1 ( 24. ) 1.40

Total ve ABC1'de en çok izlenen dizi özeti Kirli Sepeti olmuş, inşallah bu merak ve ilgi azalmaz 🧿 :bhr:

Ayşe Tolga'nın konuk olduğu Evrim Akın ile Ev Gezmesi, AB'de baya iyi gitmiş.

TOTAL ( 43.) 0.98 / AB ( 17. ) 1.69 / ABC1 ( 24. ) 1.40
Çok Güzel Hareketler ne yaptı biliyor musun?

Tüm kategorilerde özeti önde gitmiş 🙂

TOTAL ( 17.) 2.11 / AB ( 14. ) 1.83 / ABC1 ( 18. ) 1.99
Reyting gösterme sistemi artık değişti biliyorum. Bunu hergün nereden görüyorsun? Bende bakmak isterim.
Ayrıca bu bölümün 2 skecine bakayım dedim çok kötüydü. Hak edilmiş bir sonuç. Daha kötü bile gelse yadırgamazdım. Hele Altın Baza Ödüllerine bayağı guveniyorlardı sanırım. Mimik oynamadı benim için. Buralara kadar düşmesi üzücü..