17 Aralık 2019 Salı Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    19
Hekimoğlu beklediğimden iyi başlamış. Tekrarına baktım bende eh yani dedim. Bazı sahneler hoşuma gitmedi

Yesss be HEKİMOĞLU
bu kadr iyi başlayacağını düşünmemiştim. Tahmin yarişmasında keşke yazsaymişim oran

Ama tekrarı neden kötü gitmiş
İlk bölüm kısa sürmüş (ne kadar sürdü onu da bir söylesene) diyorlar belki ondandır. Hani diğer dizilerin ortasında başladığı için olabilir.

Reactions: Forumdash
“Hekimoğlu” çok iyi başlamış, çok sevindim. Hep söyledim, salı bomboş bir gün biriniz oynayın bu güne diye yok yok yani. Sonunda Kanal D doğru bir adım attı, şimdi bol tekrar ve tanıtımla AB zirvesini almada.

Reactions: Forumdash
Salı günü bomboş. Diğer yeni dizilerle EDHO'nun 4-5 bandına kadar gerileyeceğini düşünüyorum. Kadın zaten hiçbir dizi gelmese de kendi kendine düşüyor

İlk bölüm kısa sürmüş (ne kadar sürdü onu da bir söylesene) diyorlar belki ondandır. Hani diğer dizilerin ortasında başladığı için olabilir.
Saate baktiğimda 10 filandı galiba. 1.50 filan olabilir. Kanal d sitesinde full yokmu?

Reactions: Aserat
Tebrikler Hekimoğlu, bomboş Salı gününde güzel reytinglerle açılış yapmış. Yolu açık olsun. Çocuk biraz düşmüş, umarım toparlanır.

Bana göre remake öyle bişey değil
remake aşk-ı memnudur mesela
remake kendi(ülke) işleri oln yapımın çekilmesindir güncellemesidir. Yunnistan ıssız adamı cekmiş. Neyine remake? Uyarlma denir başka ülke başka bir yapımı yeniden cekecekse. Yeniden cekmek kelime anlamı olarak remake'i karşilar.

Timuçinin adı neden ateş? Yada Kaan Yıldırımın oynadiği karakter zenci olmlıydı. Ama bizde zenci pek yok bize uyarlandiği için beyaz adam secmişler. Sanırım bundan daha iyi anlatamazdım

Hekimoğlu çok iyi başlamış bence daha yükselir diyorum

Kültürlere kadar dallanıp budaklanıyprsa Gregory kahve içerdi Ateş çay
merak etme bize yerelleştirilmiş. İzleyince anlarsin böyle anlatılmıyor malasef. Diğerlerini izlemişsin ayrım yapabiliyorsun sonucta.

Reactions: blacklion
Şu mimik olayını sen diziyi izleyince konuşalım

Reactions: blacklion