17 Aralık 2016 Cumartesi Reyting Sonuçları

Kalbimdeki Deniz @Ahmad'ın dediği gibi boşluktan bu kadar reyting alıyor.
Kertenkele'nin bitmesi isabetli olmuş. Total'de üst sıralarda görünsede pt zamanı çekebildiği izleyici oranı en fazla %10 göründüğü gibi. Ortalama 7-8 share AB'sini söylemeye gerek yok bile :A

Tek tebriği Show Haber hak ediyor:X
Ne alaka O Ses Türkiye var, ALA var ve diğer yapımlar var. Diğerleri de alabilir o zaman boşluktan alsınlar bakalım .ss

Ne alaka O Ses Türkiye var, ALA var ve diğer yapımlar var. Diğerleri de alabilir o zaman boşluktan alsınlar bakalım .ss
Şu söylediğin şey mantıklı mı? Komedi ve yarişmaların arasına dram koy yine izlenir. Cmts'ye kanal d atv, star da alternatif koysun gör o zaman:T:

Diziyi izlemeden yorum yapmayı ne kadar çok seviyorsunuz :) Dizi sağlam bir senaryoyla ilerliyor hakkını yemeyin.
Anamlar izlediği için saydırıyorum ya.. Kadın o kadar zor durumdaki ellerinde yaralar çıkıyor. Ama kötülük ya aynı iş yerinde çaliştiği komşusu yüzüne yüzüne pis pis güler. Baba sabah-akşam gördüğü kıza dramatik bir iki laf eder:X Haa ben Kırgın Çiçekler izlemiyorum :F

Anamlar izlediği için saydırıyorum ya.. Kadın o kadar zor durumdaki ellerinde yaralar çıkıyor. Ama kötülük ya aynı iş yerinde çaliştiği komşusu yüzüne yüzüne pis pis güler. Baba sabah-akşam gördüğü kıza dramatik bir iki laf eder:X Haa ben Kırgın Çiçekler izlemiyorum :F
Dizide hiç de böyle bir şey olmuyor. Olayların seyrini bilmiyorsun öyle konuşmak kolay. .ss