Çekimleri tamamlanmış diyorlardı geçen haftalarda....Dizi niye zaten bitecekti?
Çekimleri tamamlanmış diyorlardı geçen haftalarda....Dizi niye zaten bitecekti?
Çarşamba'da kalsa da bitecek miydi yani?Çekimleri tamamlanmış diyorlardı geçen haftalarda....
aga atv birazcık akıllı olsa zirveyi çok rahat alır 1 saat falan reklamsız gitse varya kaçak 10 u geçer kesinlikle geçer anlıklarda mesela 8 gördüğü anlık daha 2.anlıktı ordan sonra 45 dk reklama girmeseydi sonuç nasıl oalcaktı kim bilirdizi bugün baştan sona kadar aksiyondu,bu bölüm totalde lider olmazsa yazık olur.
atv'yi çözemiyorum ki ben bir kanal oturduğu dalı kesermi ya!tam dizi 8 reytinge çıkmış reytinglerde çoşacak reklamaga atv birazcık akıllı olsa zirveyi çok rahat alır 1 saat falan reklamsız gitse varya kaçak 10 u geçer kesinlikle geçer anlıklarda mesela 8 gördüğü anlık daha 2.anlıktı ordan sonra 45 dk reklama girmeseydi sonuç nasıl oalcaktı kim bilir
valla bende çözemiyorum birazcık akıllı olsalar kaçak şuan 10 u geçmişti ve zirvedeydi neyse sinirlenmim ben aga yazarken sinirleniyorum yaatv'yi çözemiyorum ki ben bir kanal oturduğu dalı kesermi ya!tam dizi 8 reytinge çıkmış reytinglerde çoşacak reklam
bir iki hafta az reklam verse millet bi diziye alışsa hep 10 reytinglerde dolaşacak haberleri yok.
Aynen cok cirkin Allah basa vermesinfiruzem çok çok iyi gidiyor sevindim ..konusu zaten mükemmel klişeydi harika ilerliyor,yalnız firuzenin annesi rolündeki kadın çok çirkin ve kötü duruyor..sankidim çirkinler kraliçesiymiş gibi duruyor
Bayilacak bence forum saglik hizmetlileri yerinde dursun benceEsra Anlık'ları görünce çok sevincek bence. @dizi kolik .
Yarın da @xemrexxx bayılacak. Ama hasetinden.Aynen cok cirkin Allah basa vermesin
Bayilacak bence forum saglik hizmetlileri yerinde dursun bence
dizi bugün baştan sona kadar aksiyondu,bu bölüm totalde lider olmazsa yazık olur.