17 ' 30 Eylül TV Verileri

hayal kurma maçın günü önemli salı ya d aperşembeye gelirse maç gene aynı oranlarda olur
acunun hiçbir gün garantisi yok 2 hafta önceki oranlara bakalım bir istersen

milli maç 15 alir çok rahat gs maçı 13 fb maçı 13
bekle yok pazartesi görücem ben karadayiyi büfff die patlicak son yaz gibi

milli maç 15 alir çok rahat gs maçı 13 fb maçı 13
bekle yok pazartesi görücem ben karadayiyi büfff die patlicak son yaz gibi

karadyı bekleneni
vermese de o ses geçen seneki gib düşüşe geçecek canlı yayınlarda
bu arada maç hangi gün?

Showun tek başarısı Recep İvedik serisi olmuş ilerleyen günlerde FOX prime timeda da Showu geçecek gibi

Kanal D en zayıf haliyle zirvede. En zayıf hali dediğim de en lötü ihtimalle prime time`da ikinci oluyor. Diğer kanallar gibi 4cü ve ya 5ci olmuyor

FB maci olmasa Vadi iki grubta zirvede yani sadece dizileri saysak vadi iki grubta zirvede. 20+ Erkeklerde Vadi baya iyi Reyting ortalamasi yakalamis hele Kadinlarda 10 Reytingi görecegini hic beklemezdim. Bu arada KVP ve MY dizileri listeye özetlerini sokabilen diziler bu iki diziyi tebrik ediyorum.

Kanal D en zayıf haliyle zirvede. En zayıf hali dediğim de en lötü ihtimalle prime time`da ikinci oluyor. Diğer kanallar gibi 4cü ve ya 5ci olmuyor
Diğer kanallar yeni projelerle en kötü hallerde.Kanal D bir zamanlar başirili dediğimiz yapımlarla en kötü hali alıyorsa zaten en başarisiz olan kanal D olmuyor mu?

Eylül ayında 1.Kanal D , 2.Star Tv , 3.ATV olmuş , ama bu 3 kanal her ay yer değiştirebilir zaten fark yok aralarında , en çok izlenen dizi totalde Kurtlar Vadisi Pusu , abde Muhteşem Yüzyıl olmuş , abde kıl payı zirveyi kaçırmış Fenerbahçe maçından.

tüm günde atv 2.star 3.